Ferran Vilaseca, Delfí Geli, Carme Figueras, Àngels Ponsa, Joan Laporta, Rafa Marañón i Sebastián Cañas
LLUIRAN EL LOGO DE LA MARATÓ A LA SAMARRETA EN ELS PARTITS DE DESEMBRE

Els equips de futbol catalans, amb La Marató

Aquest migdia, als estudis de 3Cat a Sant Joan Despí, s'ha presentat la col·laboració dels equips de futbol del Barça, el Girona, l'Espanyol, l'Andorra i el Llevant Les Planes amb La Marató de 3Cat d'aquest any

Un any més, els equips de futbol catalans col·laboraran amb La Marató de 3Cat lluint el logo del programa solidari en les seves samarretes. En aquesta edició, s'hi sumen el Barça, el Girona, l'Espanyol, el Llevant Les Planes i l'Andorra, que ho fa per primera vegada.

Els jugadors portaran el logo de La Marató en els següents partits masculins: el 8 de desembre, a l'Espanyol-Saragossa; el 10 de desembre, al Barça-Girona; el dia 16, a l'Andorra-Espanyol, i el 18 de desembre, al Girona-Alabès. I pel que fa als equips femenins, el 9 de desembre, al Barça-Eibar, i el 17 de desembre, al Llevant Les Planes- Reial Madrid.

L'acte de presentació ha comptat amb les intervencions d'Àngels Ponsa, vicepresidenta del Consell de Govern de 3Cat; Carme Figueras, consellera del Consell de Govern de 3Cat; Joan Laporta, president del FC Barcelona; Delfí Geli, president del Girona FC; Rafa Marañón, conseller del RCD Espanyol de Barcelona; Ferran Vilaseca, president del FC Andorra, i Sebastián Cañas, president del FC Llevant Les Planes.

També hi han estat presents Josep Riera, conseller del Consell de Govern de 3Cat i membre del Patronat La Fundació La Marató de 3Cat; Lluís Bernabé, director de la Fundació La Marató de 3Cat, i Reyes Marimon, directora del programa de La Marató, acompanyada per part de l'equip.

Els equips de futbol catalans, amb La Marató

La primera a agafar la paraula ha estat Àngels Ponsa per donar les gràcies i la benvinguda als representants dels clubs de futbol. Ponsa ha agraït la col·laboració del món de l'esport al llarg de la història de La Marató, "perquè això fa que arribi a molta més gent i a complir l'objectiu d'aconseguir recursos per a la sensibilització i la investigació. Per a nosaltres és un acte molt important i ens omple d'orgull".

Carme Figueras s'ha sumat a l'agraïment i ha explicat el repte d'aquest any: "sensibilitzar i investigar en l'àmbit de la salut sexual i reproductiva, unes malalties que afecten majoritàriament dones i joves i de les quals ja n'hi ha de reconegudes més de 200".

Sebastián Cañas, president del FC Llevant Les Planes, ha dit que "estem encantats de poder formar part per segon any d'aquesta iniciativa. Hi col·laborarem sempre que vulgueu. Aquest any donarem visibilitat en el partit que juguem a casa contra el Reial Madrid, i esperem guanyar".

Àngels Ponsa i Sebastián Cañas

Ferran Vilaseca, president del FC Andorra, ha donat les gràcies per confiar en l'equip: "Estem molt contents i, a més, ho farem visible en el derbi que jugarem contra l'Espanyol, un dia molt oportú que es convertirà en una gran festa per a La Marató. Aquest és un esdeveniment vertebrador per al país, una activitat superespecial i us vull felicitar per fer-la realitat cada any".

Ferran Vilaseca i Carme Figueras

Rafa Marañón, conseller del RCD Espanyol, ha destacat que el club sempre és pioner i sempre estarà present a La Marató: "Vull donar les gràcies a 3Cat per convidar-nos perquè aquest és un acte important per a la història i la vida de Catalunya."

Àngels Ponsa i Rafa Marañón

Delfí Geli, president del Girona, ha mostrat la seva felicitat i l'orgull que senten per poder participar a La Marató: "M'alegra veure que cada dia som més clubs els que estem aquí. I és que el dia de La Marató és un exemple de solidaritat catalana i una idea magnífica. Amb el partit que jugarem contra el Barça podrem fer que aquest acte solidari es visualitzi a tot el món."

Delfí Geli i Carme Figueras

Joan Laporta, president del Barça, s'ha unit a l'agraïment de tots els clubs per poder participar a La Marató: "Fa 32 anys que hi donem suport i sempre serem al costat de La Marató. El tema d'aquest any és molt important i nosaltres des de la nostra fundació també treballem per a la població més vulnerable, i per això entenem la problemàtica que signifiquen aquestes malalties. La Marató sempre ha estat un èxit i esperem que enguany també ho sigui."

Àngels Ponsa i Joan Laporta

Després de cada intervenció, els representants dels clubs han fet entrega d'una samarreta firmada pels jugadors i les jugadores de cada equip.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut