IB3 i TV3 preparen el concurs musical "No perdis el compàs!"

"No perdis el compàs!" serà el nom de la primera gran coproducció d'entreteniment familiar entre IB3 i TV3, un projecte que es troba en la seva fase final de preparació i que serà una realitat l'any 2017.

El nou programa "No perdis el compàs!" és una coproducció entre diferents cadenes de televisió de la FORTA, que es divideix en dues versions: una en llengua castellana i l'altra, en llengua catalana. A la versió castellana, participen les televisions d'Aragó, Andalusia i Castella la Manxa. Per la seva part, TV3 i IB3 s'uneixen per crear una versió exclusiva en llengua catalana.

Aquest programa és una primera passa en la línia de la proposta que va fer ara fa un any Brauli Duart, aleshores president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), amb l'objectiu de fomentar la col·laboració al màxim nivell entre les televisions dels territoris que comparteixen llengua, història i cultura, una proposta que va ser molt ben rebuda per part del director de l'ens públic de RTIB, Andreu Manresa.

Versió exclusiva IB3-TV3

El programa que estan preparant conjuntament els professionals d'IB3 i de TV3, al costat dels de la productora encarregada de dur a terme la producció, comptarà amb dos presentadors, un molt de conegut per l'audiència de la televisió catalana i l'altre, molt conegut pel públic de la televisió balear. A més, cada setmana participaran concursants dels dos territoris, el públic present al plató estarà format per telespectadors d'IB3 i TV3 i bona part del repertori musical que serà protagonista del programa estarà interpretat per artistes ben reconeguts tant pel públic català, com pel públic balear.

"No perdis el compàs!" és un concurs musical per a tots els públics, amb una mecànica senzilla, però addictiva, i que compta amb un element escenogràfic molt innovador, que dóna un caràcter i personalitat únics al programa: els micròfons de peu que els concursants utilitzen per cantar van desapareixent mentre canten.

Tres equips, formats per tres membres d'una mateixa família, competeixen entre sí en una sèrie de jocs musicals que mesuren el seu coneixement de música popular i que permetran escoltar tant els últims èxits, com els grans clàssics que es troben a l'imaginari col·lectiu.

Programa setmanal

El programa tindrà una durada de dues hores i s'emetrà setmanalment. "No perdis el compàs!" s'ha plantejat per a la franja de prime time i té un format concebut per a sumar el millor del dos mons: el big show shinny floor i el concurs. Amb una posada en escena dissenyada per produir a l'espectador una sensació d'estar davant d'un gran programa de televisió, "No perdis el compàs!" és un gran format, que permetrà gaudir de l'espectacularitat del plató i de les divertidíssimes proves del concurs.

Tots hi poden jugar

La proposta és un game show de mecànica senzilla, però molt addictiva, basada en jocs musicals, on sonaran tants els darrers temes de més èxit, com els grans clàssics instal·lats en l'imaginari col·lectiu, perquè tots puguin jugar des de casa. Es tracta d'un format familiar i per a tots els públics.

Aquest format recupera el concepte de televisió vista en família, està dissenyat per a tots els targets i encaixa perfectament en una televisió pública, com IB3 i TV3. A més, aquests concurs és d'un gènere que permet moltes formes d'interacció amb l'audiència digital, des de preguntes en exclusiva per a xarxes socials, fins a apps dedicades exclusivament al programa.

Pròximament, IB3 i TV3 iniciaran el procés de càsting per elegir els concursants que participaran en "No perdis el compàs!"

tv3.cat

ib3tv.com

 

Anar al contingut