Les joguines sexuals, a "El punt D"

Afirmació: hi ha vida més enllà dels vibradors

Les joguines eròtiques són un element que pot donar molt de joc a les nostres relacions sexuals. Hi afegeixen un punt de diversió i obren la porta a noves sensacions; a noves vies d'erotitzar-nos, de despertar el desig i l'excitació; a fer realitat fantasies que només són a la nostra ment...

Quan parlem de joguines eròtiques, gairebé tothom pensa en vibradors i consoladors amb forma de penis. Doncs hi ha moltes més joguines a part d'aquestes. 

 

Saps quines altres joguines eròtiques hi ha? 

Posem alguns exemples d'estris que ens poden ser útils per alimentar el nostre desig i excitació: 

1. Joguines per als genitals: aquí hi ha un gran ventall de possibilitats. Joguines que vibren, que no vibren, amb forma de penis, vulva o genitals intersexuals; algunes que estan fabricades per jugar amb l'anus, d'altres amb el clítoris, amb la vagina, fundes per al penis, etcètera. Aquí podem desplegar la nostra imaginació, ja que hi ha joguines que combinen diversos jocs. I no ens oblidem dels lubricants, que ens ajuden a trobar unes sensacions noves en tots aquests jocs, independentment de si hi ha dificultats de lubricació. 

 

El punt D - Joguines sexuals


 

2. Joguines per al cos: existeixen joguines que permeten estimular diferents zones del cos de manera més suau o de manera una mica més atrevida. Des de plomalls, fustes, fuets, vibradors que ens permeten gaudir de noves sensacions per tota la pell, olis de massatge per ampliar el terreny de joc… Tenim tot el cos per poder jugar! 

El punt D - Joguines sexuals
 

 

3. Joguines que ens priven d'un dels sentits: si eliminem un dels sentits, els altres es potencien; per tant, tot allò que fem per poder jugar a aquesta privació pot ser un joc eròtic. Agafar una cinta per tapar els ulls (hi ha moltes peces de roba que et poden ser útils per a això) o quelcom per immobilitzar les mans i/o els peus; jugar amb el silenci sense que l'altra persona pugui dir res (tot això amb un acord previ de què es pot fer i què no, o amb una paraula o gest de seguretat); tapar les orelles per no sentir-hi i només sentir el contacte amb la pell… Tot és benvingut sempre que hi hagi consens. 
 

4. Joguines per estimular el cervell: de fet, qualsevol joguina pot estimular el cervell eròtic, però també hem de tenir en compte la literatura eròtica, una escena calenta d'una sèrie, o visualitzar pornografia ètica i feminista, els jocs de cartes, daus o jocs de taula eròtics (o convertir un joc que tenim per casa en un joc eròtic… Pots canviar les normes!)
 

Les joguines i els jocs són un molt bon complement per viure noves experiències en les nostres relacions sexuals individuals i/o compartides... I dic "complement" expressament, perquè no és ni obligatori ni imprescindible tenir-ne per gaudir de la sexualitat. Això sí…, donen un punt calent que pot fer-te gaudir molt més del sexe.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut