"Garbo, l'espia " s'estrena a les sales dels Estats Units

Després del seu èxit obtingut a les sales espanyoles i del seu pas per nombrosos festivals i premis, "Garbo, l'espia" d'Edmon Roch, arriba ara a les sales nord-americanes.

El 18 de novembre, el documental  es va estrenar al prestigiós Quad de Nova York i després s'estrenarà a altres punts de la geografia nord-americana.

"Garbo, l'espia", una coproducció d'Ikiru Films, Televisió de Catalunya, Colosé Producciones i Centuria Films aterra als EUA de la mà de First Run Features. Aquesta setmana s'estrenarà a Los Angeles a les sales Leammle Music Hall, especialitzades en cinema independent, i posteriorment, durant el desembre i el gener del 2012, a la Facets Cinematheque de Chicago i als Living Room Theaters de Portland i Boca Ratón, Florida.

El llargmetratge documental va suposar la gran sorpresa del 2010 a les sales d'exhibició espanyoles, on va restar més de vint-i-dues setmanes consecutives en cartell. Aquest èxit de públic es va veure també recompensat amb diversos premis com el Goya a la millor pel·lícula documental, dos premis Gaudí a la millor pel·lícula documental i al millor guió, l'ALMA al millor guió de documental, o el Giraldillo a la millor pel·lícula europea del Festival de Cinema Europeu de Sevilla, entre altres guardons. L'arribada a les sales nord-americanes significa una nova distinció en la llarga carrera d'aquest llargmetratge, que explica la vida de Juan Pujol, el doble agent que va aconseguir enganyar els nazis.
Anar al contingut