TV3 va emetre els premis Gaudí 2016

Diumenge 31 de gener, es va poder seguir la cerimònia dels VIII Premis Gaudí per la petita pantalla

Aquest cap de setmana arriba una de les cites més importants del cinema català: el lliurament dels premis Gaudí. La gala es va poder seguir per TV3, diumenge a partir de les 21.55. Les pel·lícules amb coproducció o col·laboració de TVC nominades aquest any són:
 
"El rey de La Habana", d'A. Villaronga -12 nom.: millor pel·lícula en llengua no catalana, director, guió, direcció de producció, direcció artística, muntatge, música original, fotografia, vestuari, so, efectes visuals, maquillatge i perruqueria. Produïda per Pandora Cinema, Tusitala Producciones Cinematográficas i AIE amb la participació de TVC, TVE, Canal+.
 
"Anacleto: agente secreto", de J. Ruiz Caldera -12 nom.: millor pel·lícula en llengua no catalana, direcció de producció, direcció artística, actriu secundària, actor secundari (2), muntatge, fotografia, vestuari, so, efectes visuals, maquillatge i perruqueria. Produïda per Agente Secreto 2015 AIE, Telefónica Studios i Zeta Cinema amb la participació de TVC, TVE, Movistar+.
 
"Truman", de C. Gay - 11 nom.: millor pel·lícula en llengua no catalana, director, guió, protagonista masculí, direcció de producció, direcció artística, actriu secundària, actor secundari, música original, fotografia, so. Produïda per Imposible Films, BD Cine i Trumanfilm AIE amb la participació de TVC, TVE i Movistar+.
 
"Barcelona, nit d'hivern", de D. de la Orden - 7 nom.: millor pel·lícula, director, guió, actriu secundària 2 nominacions, muntatge, música original. Produïda per AIE Barcelona nit de films, Playtime Movies, Sábado Películas, El Terrat de Produccions, Filmin i TVC amb la participació de TVE i Movistar+.
 
"Ningú no vol la nit", d'I. Coixet - 3 nom.: millor direcció artística, efectes visuals, maquillatge i perruqueria. Produ­ïda per Nadie Quiere la Noche AIE, Mediapro, Ariane & Garoe, Neo Art Producciones, Noodles Production i One More Movie amb la participació de TVC, TVE, Vodafone i Movistar+.
 
"Un dia perfecte per volar", de M. Recha - 2 nom.: millor pel·lícula, interpretació masculina. Produïda per Batabat amb la participació de TVC i TVE.

"Vulcania", de J. Skaf - 1 nom.: millor actor secundari. Produïda per Zentropa International Spain, Zentropa Interna­tional Sweden, Zentropa Vulcania AIE i Ran Enter­tainment amb la participació de TVC i TVE.
  
MILLOR PEL·LÍCULA PER A TELEVISIÓ
"13 dies d'octubre", de C. Marques-Marcet i produïda per Batabat, Lastor Media i TVC.
"El Cafè de la Marina", de S. Munt i produïda per Oberon Cinematogràfica, TVC i TVE.
"El mètode Grönholm", d' E. Folch i produïda per TVC i Versátil Cinema.
"Les nenes no haurien de jugar a futbol", de Sònia Sánchez i produïda per Zentropa International Spain, Zentropa International Sweden, Pep Armengol, Doce Entertainment i TVC.

Llista completa: http://academiadelcinema.cat/ca/
Anar al contingut