"Tres llunes"i "Quaderns de fang", al Sala33

"Nit cultural" al SALA 33

El Sala 33 del dijous 5 de desembre ens va proposar una nit cultural amb dos documentals ficcionats "Tres llunes" i "Quaderns de fang" que es van emetre al 33, a partir de les 22.35
 
"Tres llunes" és la trilogia que ha permès que tres petites obres mestres de grans creadors "Viaje a la luna" de Federico García Lorca, "Foc al càntir" de Joan Brossa  i "El aullido" de Guillermo Cabrera Infante, abandonessin els calaixos on havien estat oblidades durant molts anys. El director i adaptador Frederic Amat  uneix els tres guions inèdits en una sola peça sota el títol de Tres llunes.
 
És una coproduccio d'Ovideo TV, SA amb la coproducció de Televisió de Catalunya.
 
 
A continuació, "Quadrens de fang" d'Isaki Lacuesta, que se centra en la vida del pintor Miquel Barceló. Fa més de vint anys, el pintor Miquel Barceló va viure llargues temporades a l'Àfrica. Allà va aprendre a pintar entre tèrmits i escorpins, abans que la calor assequi la pintura i el vent arrossegui les teles. A la part alta del penya-segat de Bandiagara, Barceló representa amb el coreògraf Josef Nadj la performance "Paso Doble" i ens descobreix per primera vegada els secrets del seu taller africà.
 
"Quaderns de fang" està produït per Tusitala Producciones Cinematogràficas amb la col·laboració de Televisió de Catalunya i TVE.  
 
Anar al contingut