"EL ORFANATO" i especial Sitges a Sala 33

Sala 33 es va traslladar al Festival de Sitges per repassar la presència catalana al festival. El programa es va completarar amb l'emissió del llargmetratge de J.A. Bayona "El orfanato".

La primera pel·lícula de Bayona va ser l'escollida per l'Acadèmia de Cine per representar Espanya als Oscars com a millor pel·lícula de parla no anglesa l'any 2007. A més, va guanyar 7 de les 14 categories a les quals estava nominada als Premis Goya i va ser la preferida tant del públic com de la crítica tot i no endur-se el Goya a la millor pel·lícula. "El orfanato" també va ser la pel·lícula més taquillera l'any 2007.

És una producció de Rodar y Rodar i Telecinco amb la col·laboració de Televisió de Catalunya

Sinopsi:
La Laura és una dona que torna amb la seva família a l'orfenat on va créixer amb la intenció d'obrir-hi una residència per a nens discapacitats. El petit Simon, fill de la Laura, comença a deixar-se portar per uns estranys jocs fantàstics que desperten els records de la seva mare. El joc deixarà de ser una diversió per convertir-se en una amenaça en què la Laura es veurà atrapada no solament pel present de la seva família sinó pel seu propi passat...




Fitxa tècnica i artística:

Direcció: J.A. Bayona
Guionista: Sergio G. Sánchez
Producció executiva: Mar Targarona i Joaquín Padró
Intèrprets: Belén Rueda (Laura), Geraldine Chaplin (Aurora), Fernando Cayo (Carlos), Mabel Rivera (Pilar), Montserrat Carulla (Benigna), Andrés Gertrudix (Enrique), Edgar Vivar (Balabán) i Roger Príncep (Simón)
Direcció de fotografia: Óscar Faura
Música: Fernando Velázquez

Anar al contingut