Cinc produccions amb la participació de TVC, al BRAM!

"La granja del pas", "Segon origen", "Truman", "Sonata per a violoncel" i "El rey de La Habana" a Castellar del Vallès

El festival de BRAM! inaugurarà la 8a edició amb "La Granja del Pas". Però la proposta d'aquesta edició, que es farà del 26 de febrer al 6 de març a Castellar del Vallès, inclou tres pel·lícules més amb la participació de TVC i una amb coproducció.
 
"La Granja del Pas"
se centra en els afectats pels desnonaments i les activitats de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Sabadell. La seva directora, Sílvia Munt, serà a la projecció inaugural del 26 de febrer a les 20.30, com a convidada de la sessió. L'entrada és gratuïta, però, com que l'aforament és limitat, cal reservar entrades al web de l'Ajuntament de Castellar del Vallès. És una producció d'Intent Produccions SL en coproducció amb TVC.
 
El film "Segon origen", dirigit per Carles Porta, està basat en l'obra de Manuel de Pedrolo "Mecanoscrit del Segon Origen", escrita l'any 1974. És una història de ciència-ficció en què tota la humanitat s'ha esvaït. La projecció serà dimarts, 1 de març, a les 20.30. És una coproducció internacional de Produccions Audiovisuals Antàrtida, Ipsofacto Films (Regne Unit) i TVC, amb la participació de Televisió Espanyola i el suport de l'ICAA, l'ICO, l'ICEC, la Diputació de Lleida, l'Ajuntament de Lleida, el Programa Media, La Caixa, Museu de la Vida Rural, Fundació Sorigué, Fruites Font, Ekke i Acero Limpiador.
 
 "Truman", de Cesc Gay, ens presenta una història que compartiran dos amics al llarg de quatre intensos dies, moments emotius i sorprenents provocats per la difícil situació que travessa un d'ells. La projecció es farà diumenge 6 de març a les 21.00. És una producció d'Imposible Films (Espanya), Trumanfilm AIE (Espanya) i BD Cine (Argentina) amb la participació de TVC, TVE i Movistar +.
 
"Sonata per a violoncel", dirigida per Anna Bofarull, es podrà veure dimecres, 2 de març, a les 20.30. La pel·lícula tracta el tema de la fibromiàlgia. La protagonista, una violoncel·lista, en té i lluita per continuar tocant, cosa que es convertirà en una lluita amb el seu propi cos. És una producció de KaBoGa amb la col·laboració de TVC.
 
La pel·lícula "El rey de la Habana", dirigida per Agustí Villaronga, ens situa a l'Havana, on en Reinaldo, que s'ha escapat d'un correccional, torna als barris pobres de la ciutat. Esperances, desencants, rom, bon humor i, sobretot, gana, l'acompanyen en el seu deambular en un entorn marginal fins que coneix la Magda i la Yunisleidy, també supervivents com ell. El llargmetratge es podrà veure el dijous 3 de març a les 20.30. És una coproducció de Pandora Cinema, Tusitala i Esencia Films (República Dominicana), amb la col·laboració de TVC, Canal + i TVE i el suport d'Ibermedia, l'ICEC i l'ICAA.
 
La Mostra de Cinema de Castellar del Vallès aposta pel cinema de compromís social, d'autor i d'arreu del món. També és una finestra per a la promoció del cinema català. El festival està coproduït pel Club Cinema Castellar Vallès i l'ajuntament de la vila. Les projeccions es fan a l'Auditori Municipal Miquel Pons.
 
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut