"Un año, una noche" la història d'una parella que va viure l'atemptat del Bataclan
"Un año, una noche", la història d'una parella que va viure l'atemptat del Bataclan
Amb la participació de TV3

Estrena d'"Un año, una noche" als cinemes

Isaki Lacuesta estrena a la gran pantalla "Un año, una noche". El llargmetratge, amb la participació de TV3, és la història de Ramón i Céline, una jove parella que assisteix al concert de la sala Bataclan la nit del 13 de novembre del 2015. 

Divendres, dia 21 d'octubre, s'estrena a les sales de cinema "Un año, una noche", dirigida per Isaki Lacuesta i protagonitzada per Nahuel Pérez Biscayart, Noémie Merlant, Quim Gutiérrez i Alba Guilera, que interpreten les dues parelles protagonistes. El film compta amb la participació de TV3.

La trama, amb guió d'Isa Campo, està basada en el llibre "Paz, amor y death metal", de Ramón González, supervivent de l'atemptat terrorista. "Un año, una noche" és la història de Ramón i Céline, una jove parella que assisteix al concert de la sala Bataclan la nit del 13 de novembre del 2015.

Durant l'assalt terrorista, Céline i Ramón arriben per separat al camerino dels músics i s'hi refugien durant hores fins al seu alliberament. Aconsegueixen salvar-se, però quan surten ja no són els mateixos. I no saben si ho podran tornar a ser.

Aquella nit els dos van viure els fets de manera diferent i els va deixar una profunda empremta en les seves vides que han de gestionar. Céline, amb una fugida cap endavant i aferrant-se a la seva vida prèvia. Ramón, amb un tornar repetidament a aquell instant, per atrapar-lo i enfrontar-se a una pregunta clau: com vol viure a partir d'ara?

L'any posterior a l'atemptat, la parella intenta resincronitzar-se, tornar a estar connectats com abans d'allò que no haurien d'haver viscut mai.

 

La pel·lícula és una coproducció internacional de Mr. Fields and Friends, Bambú Producciones, La Termita Films i Noodles Production (França), amb la participació de TVE, Movistar+, TV3, amb el suport de l'ICAA, ICEC, Eurimages i la distribució de BTeam.

 

Anar al contingut