Curs escolar 2020-2021

Especial "El curs de la Covid", conduït per Raquel Sans

Programa especial sobre el funcionament de les escoles i els instituts en aquesta arrancada del curs escolar 2020-2021, marcada per la Covid-19

TV3 ha emès l'especial informatiu "El curs de la Covid", de dues hores de durada, codirigit i presentat per Raquel Sans. En aquest especial, s'han analitzat els diversos factors que han marcat l'arrancada del curs escolar 2020-2021 amb relació a la Covid-19 i totes les qüestions que queden per resoldre.

Les veus expertes que han participat a la primera part del programa són: el director general de Centres Públics del Departament d'Educació, Josep González Cambray, i el director general de Professionals de la Salut del Departament de Salut, Marc Ramentol.

En la segona part del programa, l'espai ha plantejat la gran quantitat de dubtes que han sorgit amb relació a la conjunció entre necessitats de salut i educació durant aquesta primera setmana per part de pares, mares, alumnes i mestres. S'han abordat qüestions com ara la detecció dels símptomes, el dia a dia d'una quarantena, el seguiment del curs a distància, el tractament de les patologies derivades del confinament -per exemple, l'abús de les pantalles i altres addiccions, l'ús de mascaretes o l'atenció emocional en totes aquestes situacions. A més, han visitat el plató el doctor Pere Soler, cap de la Unitat de Patologia Infecciosa i Immunodeficiències de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, i Montse Dolz, cap de la Unitat de Salut Mental de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

"El curs de la Covid" és un programa especial dels Serveis Informatius de TV3, dirigit per Raquel Sans i Míriam Vila, realitzat per Dani Batlle i amb producció de Joan Pavon.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut