El Sant Sopar de Nadal de "La nit dels Oscars"
El Sant Sopar de Nadal de "La nit dels Oscars"
L'esperit nadalenc dels programes de TV3

És Nadal a TV3: del Sant Sopar dels "òscars" als "piolines" del "Polònia"

Entre la poesia i el surrealisme, l'esperit nadalenc ha envaït la graella de TV3 de maneres molt diverses. Quina d'aquestes nou estampes audiovisuals ha estat la teva preferida?

1. El pessebre del FAQS

Un pessebre vivent des de Corbera de Llobregat on els col·laboradors del "Preguntes freqüents" tenien el personatge canviat. Amb Xavier García Albiol,  Jaume Alonso-Cuevillas, Bea Talegón, Elisenda Alamany, Ruben Wagensber i Pilar Rahola, entre altres.

2. El Sant Sopar de Nadal de "La nit dels Oscars"

A "La nit dels Òscars", vam poder assistir al sopar d'empresa del programa on no hi van faltar insinuacions, traïcions i un colom d'esperit poc sant.

3. El tió de Nadal i la seva alimentació segons Carme Ruscalleda

També al programa de l'Òscar Andreu i l'Òscar Dalmau, la Carme Ruscalleda va explicar quina era la millor alimentació perquè el tió cagués bé i abundant.

4. La versió nadalenca del "Taxi Driver" a l'"APM?"

A l'"APM?" van encarregar a Robert de Niro que felicités el Nadal. Aixó sí, el protagonista de "Taxi driver" ja advertia la seva iaia, "sense galets ni canelons!". 

5. Los piolines de famoses del "Polònia"

"Los piolines del gobierno ya os vienen a zumbar", van cantar les particulars nines del "Polònia" rememorant un dels anuncis nadalencs més "famosos" de la televisió.

6. Franco fa la carta als Reis a "Polònia"

"Queridos Reyes Magos, este año he sido muy bueno: no he fusilado a nadie". La carta als Reis del Franco de "Polònia" és esperit nadalenc en estat pur.

7. Felicitació de Nadal de "Més 324"

Xavier Graset, al "Més 324", va optar per la poesia de la mà de Tomàs Garcés i Miravet i els seus versos dedicats a l'arbre de Nadal.

8. La nadala del "Tot es mou"

L'equip del "Tot es mou" es va atrevir amb una versió del clàssic "Let it Snow!", amb una lletra adaptada a la realitat del programa. 

9. Espot de Nadal de TV3

Aquest any, l'espot de Nadal de TV3 s'ha de veure fins el final. És veritat que a TV3 no ens sentiràs mai dir que el Nadal és il·lusió?

ARXIVAT A:
Programació de Nadal
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut