Dissabtes, a les 21.55

Sessió doble de Bond, James Bond

Durant cinc setmanes, l'agent 007 ocuparà les nits de dissabte. Del 4 d'agost a l'1 de setembre.

A partir del 4 d'agost, a les 21.55 i durant cinc setmanes, l'agent 007 ocuparà les nits de dissabte. Dues pel·lícules, cada dissabte fins a l'1 de setembre, per recuperar les aventures de Roger Moore, Sean Connery i Timothy Dalton. El personatge de les novel·les d'Ian Flemming i mite cinematogràfic s'enfrontarà amb els malvats més recalcitrants que volen dominar el món.

Després de l'emissió de "L'espia que em va estimar" i "Diamants per a l'eternitat", aquest dissabte es podran veure "Alta tensió" i "L'home de la pistola d'or". La resta de dissabtes d'agost fins a l'1 de setembre:  "Només per als teus ulls", "Moonraker", "Octopussy", "Mai diguis mai més", "Panorama per matar" i "Llicència per matar".

Dissabte, 11 d'agost

ALTA TENSIÓ (The living daylights)

Idioma versió original: anglès
Producció: Albert R. Broccoli i Michael G. Wilson per a U.I.P., 1987 (Estats Units)
Direcció: John Glen
Durada: 125 minuts
Guió: Richard Maibaum i Michael G. Wilson, basat en els personatges de Ian Fleming
Fotografia: Alec Mills (Technicolor)
Música: John Barry i A-Ha
Intèrprets: Timothy Dalton (James Bond), Maryam D'Abo (Kara Milovny), Joe Don Baker (Brad Whitaker), Art Malik (Kamran Shah), John Rhys-Davies (general Pushkin)

James Bond és l'encarregat d'ajudar el general Koskov a passar a l'Occident. Durant l'operació Bond es nega a matar Kara Milovy, agent del KGB, que vigilava el desertor. Koskov confirma als anglesos les intencions bel·ligerants de l'URSS i suggereix eliminar el general Pushkin. Un assassí a sou, Necros, segresta Koskov, però Bond descobreix que tot ha estat una farsa conduïda pel traficant d'armes Brad Whitaker. Bond i Kara aniran a parar a l'Afganistan i amb l'ajuda de la resistència afganesa plantaran cara als seus enemics.

 

L'HOME DE LA PISTOLA D'OR (The man with the golden gun)

Idioma versió original: anglès
Producció: Harry Saltzman i Albert R. Broccoli per a United Artists i Eon, 1974 (Gran Bretanya)
Direcció: Guy Hamilton
Durada: 119 minuts
Guió: Richard Maibaum i Tom Mankiewicz, basat en la novel·la d'Ian Fleming
Fotografia: Ted Moore i Oswald Morris (Eastmancolor)
Música: John Barry
Intèrprets: Roger Moore (James Bond), Christopher Lee (Scaramanga), Britt Ekland (Mary Goodnight), Maud Adams, Hervé Villechaize, Clifton James          

James Bond segueix la pista de Scaramanga, que disposa d'un artefacte que permet fer servir l'energia solar amb finalitats malèfiques i que viu en una illa del sud-est asiàtic amb un personatge diminut anomenat Nick Nack, que té una sofisticada galeria de tir.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut