Municipals 2019

Eleccions municipals: debat amb els candidats a l'Ajuntament de Barcelona

Els set candidats a l'Ajuntament de Barcelona han participat al debat, moderat per la periodista Ariadna Oltra.

Aquí podeu recuperar el debat sencer:

TV3, Catalunya Ràdio i el portal 324.cat hem ofert el debat de les eleccions municipals del 26M amb els candidats a l'Ajuntament de Barcelona. Hi han assistit Anna Saliente (CUP), Elsa Artadi (Junts per Catalunya), Ada Colau (En Comú Podem), Josep Bou (Partit Popular de Catalunya), Jaume Collboni (Partit dels Socialistes de Catalunya), Ernest Maragall (Esquerra Republicana) i Manuel Valls (Ciutadans).

El debat ha començat a les 22.00, i ha durat dues hores i mitja, amb una estructura oberta: qualsevol dels participants ha pogut sotmetre a discussió el tema que ha cregut oportú incorporar al debat, i també han rebatut les intervencions de la resta de candidats. En qualsevol cas, la moderadora ha garantit, per a cada formació, que es parlés de forma àmplia i amb igualtat de tots els temes.

Durant el debat s'han cronometrat les intervencions de cada candidat perquè fossin conscients de la gestió del seu temps i perquè cadascú acabés parlant la mateixa estona.

La prèvia del debat, en directe

A partir de les 20.15, TV3 ha emès el programa "El debat: prèvia", on s'han pogut seguir en directe les arribades dels candidats als platós de Televisió de Catalunya a Sant Joan Despí. Durant el programa, presentat pels periodistes Jordi Pons, Pere Bosch i Montse Bassa, hem sentit les últimes declaracions dels polítics abans del debat, explicant com l'afronten.

El debat, darrere les càmeres, a través de dos Facebook Lives

Just abans del debat, també s'han pogut viure en directe les bambolines del debat a través dels perfils de TV3 i el 3/24 a Facebook. La periodista Montse Sánchez ha conduït un Facebook Live al perfil de TV3 on s'han pogut veure els candidats i candidates als camerinos, fent els últims preparatius del debat amb els seus respectius equips.

A més a més, durant la mitja part del debat, un altre Facebook Live, en aquest cas des del perfil del 3/24, ens permetrà veure els candidats a plató analitzant amb els seus assessors com s'ha desenvolupat la primera part del debat.

Debat amb subtítols i amb llengua de signes catalana

TV3 ha emès el debat amb subtítols per a les persones sordes -tal com fa des del 2003- i també, a través del 3/24, amb llengua de signes catalana per a persones sordes signants.

ARXIVAT A:
Eleccions municipals 26M
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut