Viurem en directe els GP d'Argentina i València

El Mundial de MotoGP, per primer cop a TV3

TV3 emetrà en directe els Grans Premis d'Argentina i València; a més d'un ampli resum de la resta de proves del Mundial.

Per primera vegada en la seva història, TV3 emetrà en directe dues curses del Mundial de MotoGP: seran els Grans Premis d'Argentina (diumenge 31 de març, a partir de les 16.40) i el de València (el 17 de novembre). A més, també seran retransmeses en directe les sessions de classificació i les curses de les categories de Moto2 i Moto3.

La resta de proves del Mundial també tindran una àmplia cobertura en forma de resum d'una hora, que s'emetrà per TV3 la nit de cada diumenge de competició a partir de les 23.30.

En l'actual context televisiu, en què els drets dels grans esdeveniments esportius queden reduïts gairebé de forma exclusiva a la televisió de pagament, TV3 aconsegueix fer-se un forat per emetre una de les disciplines més seguides pels aficionats catalans. En la categoria de MotoGP hi participen sis pilots catalans, un terç de la graella: l'actual campió Marc Màrquez, Maverick Viñales, els germans Pol i Aleix Espargaró, Tito Rabat i Àlex Rins. També destaquen els noms del mallorquí Jorge Lorenzo o els italians Valentino Rossi i Andrea Dovizioso.

És gràcies a l'acord del Departament d'Esports de TV3 amb la plataforma Dazn, que té els drets de la competició, que els seguidors de casa nostra podran seguir tots els detalls del Mundial de motociclisme, de forma puntual i en català.

L'última vegada que TV3 va emetre una prova del Mundial de motos va ser fa més de 3 dècades, l'any 1988, quan Sito Pons es va proclamar campió de la categoria de 250 cc per primera vegada.

Anar al contingut