A la venda a partir de l'1 de desembre

El disc de La Marató: descobreix els trenta artistes que canten per les malalties minoritàries

Esperança, incertesa, misteri, incomprensió, paciència, desesperació... Els diferents sentiments que genera el fet de tenir una malaltia minoritària es veuen representats en les vint cançons del disc de La Marató 2019 en què participen trenta artistes

El disc de La Marató de 2019 presenta vint cançons que volen reconèixer musicalment els sentiments que generen els milers de malalties minoritàries. Les interpreten una trentena d'artistes, deu dels quals no havien cantat mai en català. El disc compta amb Miki Núñez, La Pegatina, Vanesa Martín, Pasión Vega, Manuel Carrasco, Lola Índigo, God Save the Queen, Noa, Alex Ubago, Alan Parsons, Amaral, Roger Mas, Víctor Manuel, 31 FAM, Doctor Prats, Buhos, Els Catarres, Elena Gadel, Victòria Riba, Mariona Castillo, el Cor Jove de l'Orfeó Català, Miquel Fernández, Gabriela Richardson, La Folie, Jordi Ninus, Cesk Freixas, l'Escola Folk del Pirineu, Ol'Green, Les Montses i la Balkan Paradise Orchestra.

De l'esperança a la incertesa, del misteri i la incomprensió a la paciència, de la desesperació a l'alegria, de la solitud al suport i la generositat. El disc de La Marató, que aquest any arriba a la 15 edició, proposa la vida com a objectiu i la música com un camí per fer-ho evident, per afrontar, per acompanyar, per somiar i per aprendre a no rendir-se.

A la venda amb els diaris de l'1 de desembre

El disc es posarà a la venda física el diumenge 1 de desembre, al preu de 10 euros, amb tots els diaris d'àmbit català. Seran els deu diaris generalistes: La Vanguardia, El Periódico de Catalunya, El Punt Avui, Ara, Diari de Tarragona, Diari de Girona, Regió 7, Segre, La Mañana i Diari de Terrassa. A més dels esportius Sport, Mundo Deportivo, L'Esportiu i La Grada, i la revista Enderrock.

 

Un disc amb novetats

Per primer cop el disc passa a ser un "digisleeve", amb un suport amb materials reciclables. La segona novetat és que amb la compra del disc físic es podrà accedir al disc digital a través d'Apple Music de forma gratuïta gràcies a un codi QR. La compra del Disc en format digital, per aquells que ho desitgin, es podrà comprar com és habitual fent reserva a partir del dia 14 de novembre.

I una tercera novetat és que, per primer cop, s'edita el disc de la Marató en suport vinil. Serà un doble vinil que encabirà l'edició 2019 del disc en una edició limitada de 5.000 unitats que es vendran únicament a través de la Botiga Online de TV3. El disc s'ha presentat amb una festa a la sala La Paloma de Barcelona que també ha servit per presentar el llibre.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut