Eduardo Noriega serà un dels protagonistes de "Cites".
Eduardo Noriega serà un dels protagonistes de "Cites".

Eduardo Noriega serà un dels protagonistes de la nova sèrie "Cites", de Pau Freixas

El rodatge de "Cites", dirigida per Pau Freixas, començarà al febrer amb Eduardo Noriega, Bea Segura, Isak Férriz i Aida Folch, entre els personatges principals. No és l'única sèrie que preparem: a finals d'abril es rodarà "Merlí", que dirigirà Eduard Cortés.

TV3 continua la seva aposta per la ficció de qualitat. "Cites", de Pau Freixas -creador de "Polseres vermelles"-, es començarà a rodar al febrer. I per finals d'abril està previst el rodatge d'una sèrie protagonitzada per un professor de filosofia.

Cites

El rodatge d'aquesta sèrie, amb producció d'Arca Audiovisual (Grup Fílmax), es començarà a rodar al febrer i combinarà drama i comèdia i es basarà en el format original de la sèrie britànica "Dates", creada per Brian Elsley.

La sèrie, situada a Barcelona, ofereix una mirada personal a les relacions de parella actuals, al voltant d'una xarxa de personatges que es creuaran entre si i que els espectadors aniran retrobant al llarg dels episodis. Entre els 24 actors i actrius que formen part del repertori, destaca la presència d'Eduardo Noriega, Bea Segura, Isak Férriz, Aida Folch, Biel Duran, Jordi Rico, Eva Santolaria, Nausicaa Bonnín, Laia Costa, Ingrid Rubio i Jordi Sánchez.

En cada capítol es mostraran dues cites en què entraran en joc les pors, els secrets i les expectatives dels seus protagonistes, que busquen amor, sexe o algú que els allunyi de la soledat. A "Cites" es troben cara a cara, després de coneixe's per internet, carregats d'inseguretats i esperances: des d'una mestra de Primària que veu com s'acosten els 40 i els seus plans de vida es tornen a posposar, fins a un vidu jove, pare de tres filles, que desitja trobar altre cop l'amor, passant per una noia que necessita resoldre els dubtes sobre la seva sexualitat.

El director, Pau Freixas, compta amb Marta Pahissa, Patrícia Font i Paco Caballero a l'equip de direcció i realització. El responsable del guió, Iván Mercadé, té el suport d'un equip de guionistes format per Patrícia Font, Miguel Ibáñez, Eric Navarro, Daniel González, Eduard Sola, Pol Cortecans i Blanca Bardagil.

Merlí

El rodatge de "Merlí", amb producció de Nova Veranda, està previst per a finals d'abril. Creada per Héctor Lozano i dirigida per Eduard Cortés, l'argument gira al voltant de la figura del professor de filosofia Merlí Bergeron, un home culte, de moral pròpia, seductor i amb una vida sexual intensa, que tria un grup d'alumnes de batxillerat per ser els peripatètics del segle XXI.

Com si es tractés d'un nou Aristòtil, Merlí els ensenya a qüestionar les coses i a reflexionar, però el seu caràcter irònic i irritant és polèmic a l'institut, perquè no tots els professors estan disposats a aguantar les seves manies i el seu afilat humor negre. En canvi, els seus alumnes el troben original, divertit i estimulant. Aquest no és el cas del seu fill, l'alumne més difícil que ha tingut mai, amb qui intentarà recuperar la relació. Merlí ressuscitarà per als alumnes Sòcrates, Hume, Nietzsche i altres figures de la història del pensament i els ajudarà, no sense conflictes, a resoldre els seus problemes quotidians.

Anar al contingut