Termini fins al 27 de gener

TV3 obre un nou termini de presentació de projectes de coproducció

Televisió de Catalunya ha obert un nou termini de presentació de projectes de coproduccions documentals, que es podran presentar fins al 27 de gener durant tot el dia. Un cop registrats, els projectes s'avaluaran a la comissió de coproduccions documentals de TV3.

"Dead Slow Ahead", de Mauro Herce
"Dead Slow Ahead", de Mauro Herce

Les productores audiovisuals podran presentar els seus projectes documentals si acrediten els requisits necessaris previstos en la convocatòria. Entre altres, els projectes han d'incorporar un dossier amb l'explicació del tema proposat, un pla de producció i un pla de finançament viable. El nou termini de presentació de projectes es mantindrà fins al 27 de gener durant tot el dia. Les bases per presentar els projectes es poden trobar en aquest enllaç.

D'acord amb la vocació de potenciar el desenvolupament de la indústria audiovisual catalana i amb les lleis europees de suport a la indústria audiovisual, TV3 destina una part del seu pressupost a la coproducció i precompra de drets d'emissió de pel·lícules de ficció, animació i llargmetratges i curtmetratges documentals. En el cas dels documentals, els projectes aprovats s'emeten en els diversos espais de TV3 i el 33: "Sense Ficció", "El documental" i "60 minuts". 

Anar al contingut