Festival Internacional de Cinema de Cerdanya 2017
Festival Internacional de Cinema de Cerdanya 2017
Del 29 de juliol al 6 d'agost, Puigcerdà

Festival Internacional de Cinema de Cerdanya

El festival presenta la seva edició més ambiciosa, amb més projeccions i la nova marca per al gènere documental "DOCU", amb noves seccions que se sumen a les tradicionals. Entre la programació més rellevant hi ha els documentals "Joana Biarnés, una entre tots", una producció de REC videoproduccions en coproducció amb TV3 i TVE; "La Chana", produït per Noon Films, Bless Bless Productions i RTVE amb la col·laboració de TV3, Premi del públic a l'IDFA; "9 días en Haití", de Juan Antonio Bayona, "Metamorphosis", "Home to home" o "La Pemba torna a Goli", que es projecta en la sessió inaugural.

El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya afronta la seva edició més ambiciosa. El programa compta amb 140 films seleccionats entre els 1.132 rebuts a concurs, distribuïts en 33 sessions de projecció gratuïtes, amb 16 documentals. Els films podran veure's del 29 de juliol al 5 d'agost a Puigcerdà.

El festival ha creat una nova marca per a les propostes documentals: "DOCU". Aquesta, inclou les tradicionals sessions DOCUetnografia (en col·laboració amb l'Institut Ramon Muntaner i integrant dins la Mostra Internacional de Cinema Etnogràfic), DOCUpaisatge (en col·laboració amb l'Observatori del Paisatge de Catalunya), DOCUfusió (musical) i les noves propostes DOCUsocietat i DOCUart. La secció Cinefília, destinada a la projecció d'un llargmetratge amb cinefòrum amb l'equip, també ha seleccionat documentals.

Els canvis en la programació responen a la voluntat de l'organització de seguir convertint el Festival Internacional de Cinema de Cerdanya en el festival de referència del Pirineu, amb un programa molt ambiciós que permeti al públic cerdà poder gaudir de les millors propostes de l'any, ja siguin curtmetratges o llargmetratges, en una oferta variada, adaptada a tots tipus d'horaris i totalment gratuïta. Aquest fet reforça l'aposta estratègica del festival per anar consolidant el certamen com una de les grans cites culturals de l'any a la comarca.

L'entrada a totes les activitats i projeccions serà totalment gratuïta amb aforament limitat i controlat (s'haurà de reservar l'entrada a través de la pàgina web del festival (https://www.ticketea.com/entradasfestival-cerdanya-film-festival/ ) o adquirir-la directament a l'entrada, sense cap cost. La seu d'operacions serà el Museu Cerdà de Puigcerdà.

Aquí teniu el calendari de projeccions documentals que tindran lloc al Museu Cerdà, a Puigcerdà:

 

DISSABTE 29 DE JULIOL, 18.00

A la sessió inaugural es projecten els curtmetratges "Sergi Mas", "Recauchutados" i el llargmetratge "La Pemba torna a Goli" de la secció DOCUetnografia.

 

 

 

DIUMENGE 30 DE JULIOL

16.00

Secció DOCUpaisatge: "Home to home", "Mother" i "9 días en Hatí"

 

 

 

19.30

Secció Cinefília: "Història mínima de la bici" i "El homre que embotelló el sol"

 

 

DILLUNS 31 DE JULIOL, 21.30

Secció DOCUsocietat: "Barcelona in Black" i "Metamorphosis"

 

 

 

DIMARTS 1 D'AGOST, 16.00

Secció DOCUfusió: "Silente"

 

 

DIMECRES 2 D'AGOST, 16.00

Secció Cinefília: "Joana Biarnés, una entre tots"

 

 

 

DIJOUS 3 D'AGOST, 16.00

Secció Cinefília: "Sasha" i "Talibés, infants esclaus a l'Àfrica Occidental"

 

 

DIVENDRES 4 D'AGOST

16.00

Secció Cinefília: "Palabras de caramelo"

19.30

Secció DOCUart: "La Chana"

 

Anar al contingut