Vichyssoise de poma
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Maria Assumpció Raich
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cuines de casa
- Informació nutricional -Obre
Aquesta sopa, pels seus ingredients d'origen animal i vegetal, te un perfil vitamínic molt complet, destacant la vitamina D i las del grup B.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 4 porros
- 1 ceba
- 1 cullerada de mantega
- 4 pomes golden
- 2 tasses de brou de pollastre
- 20 cl de crema de llet (una ampolleta)
- 150 g d'encenalls de pernil serrà
- un polset de curri
- pell de llimona
- sal, pebre i oli
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb oli i mantega confiteu la ceba i el porro picats durant uns minuts.
Seguidament, afegiu-hi la poma pelada i tallada a daus.
Mentrestant, poseu en un cassó el brou i la pell de llimona i deixeu-ho infusionar.A continuació, quan la poma ja estigui toveta, afegiu-hi el brou, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts. Tot seguit, retireu la pell de llimona, afegiu-hi la crema de llet i tritureu-ho amb el túrmix.I ja per acabar, emplateu la vichyssoise i poseu-hi el curri i els encenalls de pernil per sobre.
Seguidament, afegiu-hi la poma pelada i tallada a daus.
Mentrestant, poseu en un cassó el brou i la pell de llimona i deixeu-ho infusionar.A continuació, quan la poma ja estigui toveta, afegiu-hi el brou, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts. Tot seguit, retireu la pell de llimona, afegiu-hi la crema de llet i tritureu-ho amb el túrmix.I ja per acabar, emplateu la vichyssoise i poseu-hi el curri i els encenalls de pernil per sobre.