Verat amb prunes de Santa Rosa
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 5 prunes naturals, i si enganxeu la temporada d'estiu, feu-ne servir 2 de cada tipus
- 2 verats d'uns 300 g nets en lloms pel peixater
- 50 g de cigrons bullits del mercat
- Worceschester sauce lea & perrins
- oli d'oliva verge extra
- cibulet picat
- brots d'alfals (en podeu trobar a les paradesde verdures)
- sal, pebre
PREPARACIÓ
1. Talleu les prunes en daus.
2. Piqueu el cibulet.
3. Elaboreu una espècie d'oli de rostit amb la salsa perrins (1 cullerada sopera) i l'oli d'oliva.
4. Introduïu-hi les prunes i els cigrons i embalsameu-los amb aquest oli.
5. Feu els lloms de verat a foc fort, generosos de sal i pebre.
Emplateu-ho: primer la pruna i els cigrons, al damunt els lloms i al damunt els brots d'alfals. Afegiu-hi una miqueta de sal Maldon.
2. Piqueu el cibulet.
3. Elaboreu una espècie d'oli de rostit amb la salsa perrins (1 cullerada sopera) i l'oli d'oliva.
4. Introduïu-hi les prunes i els cigrons i embalsameu-los amb aquest oli.
5. Feu els lloms de verat a foc fort, generosos de sal i pebre.
Emplateu-ho: primer la pruna i els cigrons, al damunt els lloms i al damunt els brots d'alfals. Afegiu-hi una miqueta de sal Maldon.