Truita paisana amb xiitake
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Truita paisana amb xiitake
- (per a 2 persones)
- 3 brots d'all tendre
- 3 xiitakes
- 1 pebrot verd
- 1/2 pebrot vermell
- 1 ceba tendra
- orenga seca
- 2 ous
- fulles d'enciam llarg
PREPARACIÓ
1. Escalfem una paella i hi posem un raig d'oli.
2. Piquem els alls tendres i els aboquem a la paella.
3. Tallem els xiitakes a làmines molt fines i les afegim a la paella. Deixem que suïn a foc lent, amb una mica d'orenga.
4. Tallem a tires primes el pebrot vermell, escalfem una paella i el saltem amb una mica de sal fins que quedi daurat. Fem el mateix amb el pebrot verd.
5. Afegim el pebrot vermell i el verd a la paella, amb la resta d'ingredients.
6. Tallem la ceba tendra a tires primes i la daurem amb un raig d'oli a la mateixa paella on hem daurat el pebrot. Un cop cuita, l'aboquem amb la resta d'ingredients.
7. Tallem les fulles d'enciam a la juliana, tornem a posar un raig d'oli a la segona paella on hem daurat el pebrot i la ceba tendra i repetim aquesta operació amb l'enciam. L'afegim després a la paella on couen la resta d'ingredients.
8. Batem els ous en un bol gran i aboquem tot el que tenim a la paella dins del bol.
9. Afegim al bol una espurna de sal i remenem tots els ingredients una mica.
10. Escalfem una paella, hi posem un rajolí d'oli i hi aboquem el contingut del bol, escampant-ho bé.
11. Un cop tinguem la part de sota de la truita cuita, la girem perquè es cogui per l'altra banda i ja la tenim a punt!
2. Piquem els alls tendres i els aboquem a la paella.
3. Tallem els xiitakes a làmines molt fines i les afegim a la paella. Deixem que suïn a foc lent, amb una mica d'orenga.
4. Tallem a tires primes el pebrot vermell, escalfem una paella i el saltem amb una mica de sal fins que quedi daurat. Fem el mateix amb el pebrot verd.
5. Afegim el pebrot vermell i el verd a la paella, amb la resta d'ingredients.
6. Tallem la ceba tendra a tires primes i la daurem amb un raig d'oli a la mateixa paella on hem daurat el pebrot. Un cop cuita, l'aboquem amb la resta d'ingredients.
7. Tallem les fulles d'enciam a la juliana, tornem a posar un raig d'oli a la segona paella on hem daurat el pebrot i la ceba tendra i repetim aquesta operació amb l'enciam. L'afegim després a la paella on couen la resta d'ingredients.
8. Batem els ous en un bol gran i aboquem tot el que tenim a la paella dins del bol.
9. Afegim al bol una espurna de sal i remenem tots els ingredients una mica.
10. Escalfem una paella, hi posem un rajolí d'oli i hi aboquem el contingut del bol, escampant-ho bé.
11. Un cop tinguem la part de sota de la truita cuita, la girem perquè es cogui per l'altra banda i ja la tenim a punt!