Trufes disfressades

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Xavier Zaragoza (periodista de Tarragona)
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa

INGREDIENTS

  • Per a 15 trufes:
  • 200 g de xocolata negra (70%)
  • 100 g de xocolata blanca
  • 100 g de mantega
  • 5 cullerades de llet condensada
  • Per a l'arrebossat:
  • 30 g de fideus de xocolata
  • 30 g de fideus de xocolata de colors
  • 30 g de cacau en pols
  • Xocolatines de colors (lacasitos)
  • 50 avellanes torrades

PREPARACIÓ

Per començar, trenqueu les preses de xocolata blanca i negra i desfeu-les en un cassó al bany maria. Quan estiguin desfetes, afegiu-hi la mantega i la llet condensada i remeneu-ho constantment fins que quedi una massa homogènia. Després, apagueu el foc i deixeu-ho refredar durant unes 3 hores, fins que quedi sòlid, però modelable. Passat aquest temps, feu boletes amb l'ajuda d'una cullera i amb les mans.

A continuació, prepareu els diversos arrebossats: trenqueu a trossos, amb un ganivet, les xocolatines de colors (lacasitos) i piqueu les avellanes.

Tot seguit, arrebosseu algunes trufes amb les xocolatines trencades ( lacasitos), algunes altres amb cacau negre en pols, algunes altres amb fideus de xocolata, i algunes altres amb els granets d'avellanes picades.

Finalment, poseu-les al congelador.

I ja per acabar, serviu-les ben fredes.
Anar al contingut