Trufes disfressades
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Xavier Zaragoza (periodista de Tarragona)
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cuines de casa
INGREDIENTS
- Per a 15 trufes:
- 200 g de xocolata negra (70%)
- 100 g de xocolata blanca
- 100 g de mantega
- 5 cullerades de llet condensada
- Per a l'arrebossat:
- 30 g de fideus de xocolata
- 30 g de fideus de xocolata de colors
- 30 g de cacau en pols
- Xocolatines de colors (lacasitos)
- 50 avellanes torrades
PREPARACIÓ
Per començar, trenqueu les preses de xocolata blanca i negra i desfeu-les en un cassó al bany maria. Quan estiguin desfetes, afegiu-hi la mantega i la llet condensada i remeneu-ho constantment fins que quedi una massa homogènia. Després, apagueu el foc i deixeu-ho refredar durant unes 3 hores, fins que quedi sòlid, però modelable. Passat aquest temps, feu boletes amb l'ajuda d'una cullera i amb les mans.
A continuació, prepareu els diversos arrebossats: trenqueu a trossos, amb un ganivet, les xocolatines de colors (lacasitos) i piqueu les avellanes.
Tot seguit, arrebosseu algunes trufes amb les xocolatines trencades ( lacasitos), algunes altres amb cacau negre en pols, algunes altres amb fideus de xocolata, i algunes altres amb els granets d'avellanes picades.
Finalment, poseu-les al congelador.
I ja per acabar, serviu-les ben fredes.
A continuació, prepareu els diversos arrebossats: trenqueu a trossos, amb un ganivet, les xocolatines de colors (lacasitos) i piqueu les avellanes.
Tot seguit, arrebosseu algunes trufes amb les xocolatines trencades ( lacasitos), algunes altres amb cacau negre en pols, algunes altres amb fideus de xocolata, i algunes altres amb els granets d'avellanes picades.
Finalment, poseu-les al congelador.
I ja per acabar, serviu-les ben fredes.