Terrina d'orxata amb gerds
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 6 persones:
- 1 l d'orxata, fresca o pasteuritzada
- 400 g de gerds
- 6 fulls de gelatina
- 100 g de sucre
- 100 ml d'aigua
- 1 paquet de neules
- 25 g de flocs de coco dessecat
PREPARACIÓ
1. Remulleu els fulls de gelatina amb aigua freda, perquè quedin flexibles.
2. Escalfeu l'orxata al microones. I, en un cassó a part, feu un xarop amb sucre i aigua.
3. Tot seguit, trieu els gerds amb més presència i els reserveu.
4. Quan l'orxata sigui tèbia, escalfeu-ne una mica encara més per dissoldre-hi la gelatina, primer, i acabar-hi d'incorporar la resta d'orxata després.
5. A continuació, poseu els millors gerds i el coco a la base dels motlles i els acabeu d'omplir amb l'orxata.
6. Ho deixeu refredar dues hores a la nevera. Mentrestant, tritureu la resta de gerds amb el xarop d'aigua i el sucre, i ho coleu, perquè quedi ben fi, i també ho poseu a la nevera.
2. Escalfeu l'orxata al microones. I, en un cassó a part, feu un xarop amb sucre i aigua.
3. Tot seguit, trieu els gerds amb més presència i els reserveu.
4. Quan l'orxata sigui tèbia, escalfeu-ne una mica encara més per dissoldre-hi la gelatina, primer, i acabar-hi d'incorporar la resta d'orxata després.
5. A continuació, poseu els millors gerds i el coco a la base dels motlles i els acabeu d'omplir amb l'orxata.
6. Ho deixeu refredar dues hores a la nevera. Mentrestant, tritureu la resta de gerds amb el xarop d'aigua i el sucre, i ho coleu, perquè quedi ben fi, i també ho poseu a la nevera.