Tàrtar de tonyina macerada

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Carles Abellan
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Comerç 24, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1/2 kg de tonyina
  • 5 fulles d'alga nori seca
  • 200 g de salsa de soja
  • 1 copa de vinagre d'arròs
  • 1 cullerada d'oli de sèsam
  • 1 culleradeta de gingebre ratllat
  • 1 cullerada de suc de llima
  • Per guarnir:
  • germinat de "shiso"
  • cibulet
  • ceba tendra xinesa
  • ous de truita

PREPARACIÓ

Per fer el tàrtar de tonyina, poseu en un bol el vinagre d'arròs, l'oli de sèsam, el suc de llima, la salsa de soja i el gingebre i remeneu-ho bé amb una forquilla.
Seguidament, afegiu-hi la tonyina tallada a dauets, remeneu-ho bé i deixeu-ho macerar durant 5 minuts.

A continuació, poseu les fulles d'alga nori a la thermomix i tritureu-les.

I ja per acabar, poseu un motllo al centre del plat, ompliu-lo amb el tàrtar de tonyina, poseu-hi a sobre l'alga nori triturada, els ous de truita, el cibulet picat, la ceba tendra picada, desemmotlleu-ho i guarniu-ho pel voltant amb el germinat de "shiso".
Anar al contingut