Tàrtar de gambes i ceps

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Àngel Pasqual
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Lluçanès, Barcelona

INGREDIENTS

  • 20 gambes fresques grosses o 30 de mitjanes
  • 100 g de ceps frescos
  • oli de tòfona
  • suc de llimona
  • raspadura de llimona
  • 4 torrades de pa de mantega i llet
  • Sal, pebre i fonoll

PREPARACIÓ

Per fer el tàrtar de gambes, poseu en un bol les cues de les gambes, ja pelades i tallades a dauets, la sal, l'oli de tòfona, el suc i la raspadura de la llimona, el fonoll
i remeneu-ho bé amb una forquilla.

Seguidament, deixeu-ho macerar durant 20 minuts. Després, afegiu-hi el suc dels caps de les gambes i remeneu-ho bé amb una forquilla.

Per fer el tàrtar de ceps, poseu en un bol els ceps picats, l'oli de tòfona, el suc i la raspadura de la llimona, el pebre, la sal i el fonoll, remeneu-ho tot bé amb una forquilla i deixeu-ho macerar durant 20 minuts.

I ja per acabar, emplateu una torrada, cobriu-la amb el tàrtar de gambes, tapeu-ho amb una altra torrada, cobriu-la amb tàrtar de ceps i amaniu-ho tot amb una mica d'oli de tòfona.
Anar al contingut