Tàrtar de gambes i ceps
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Àngel Pasqual
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Lluçanès, Barcelona
INGREDIENTS
- 20 gambes fresques grosses o 30 de mitjanes
- 100 g de ceps frescos
- oli de tòfona
- suc de llimona
- raspadura de llimona
- 4 torrades de pa de mantega i llet
- Sal, pebre i fonoll
PREPARACIÓ
Per fer el tàrtar de gambes, poseu en un bol les cues de les gambes, ja pelades i tallades a dauets, la sal, l'oli de tòfona, el suc i la raspadura de la llimona, el fonoll
i remeneu-ho bé amb una forquilla.
Seguidament, deixeu-ho macerar durant 20 minuts. Després, afegiu-hi el suc dels caps de les gambes i remeneu-ho bé amb una forquilla.
Per fer el tàrtar de ceps, poseu en un bol els ceps picats, l'oli de tòfona, el suc i la raspadura de la llimona, el pebre, la sal i el fonoll, remeneu-ho tot bé amb una forquilla i deixeu-ho macerar durant 20 minuts.
I ja per acabar, emplateu una torrada, cobriu-la amb el tàrtar de gambes, tapeu-ho amb una altra torrada, cobriu-la amb tàrtar de ceps i amaniu-ho tot amb una mica d'oli de tòfona.
i remeneu-ho bé amb una forquilla.
Seguidament, deixeu-ho macerar durant 20 minuts. Després, afegiu-hi el suc dels caps de les gambes i remeneu-ho bé amb una forquilla.
Per fer el tàrtar de ceps, poseu en un bol els ceps picats, l'oli de tòfona, el suc i la raspadura de la llimona, el pebre, la sal i el fonoll, remeneu-ho tot bé amb una forquilla i deixeu-ho macerar durant 20 minuts.
I ja per acabar, emplateu una torrada, cobriu-la amb el tàrtar de gambes, tapeu-ho amb una altra torrada, cobriu-la amb tàrtar de ceps i amaniu-ho tot amb una mica d'oli de tòfona.