Scumbrie (Peix fumat) - Orhei, Moldàvia
- Programa: Karakia
- Cuina: Lilia Terentii, Els Pallaresos
INGREDIENTS
- 1 peix fumat (verat)
- ceba tendra
- olives
PREPARACIÓ
Partiu el peix al llarg. Retireu-ne l'espina i talleu-lo a porcions allargades, com un teclat de piano.
Recol·loqueu les porcions sobre la safata de servir, tornant a donar la foma al peix, la meitat a cada banda.
Talleu la ceba tendra a rodanxes ben fines i repartiu-la al centre del peix. Amaniu-la al vostre gust i, per sobre, escampeu-hi un bon grapat d'olives verdes.
Recol·loqueu les porcions sobre la safata de servir, tornant a donar la foma al peix, la meitat a cada banda.
Talleu la ceba tendra a rodanxes ben fines i repartiu-la al centre del peix. Amaniu-la al vostre gust i, per sobre, escampeu-hi un bon grapat d'olives verdes.