Saltat de botifarra i bolets amb fideus
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Albert Coll
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: San Marco, Escaldes (Engordany)Andorra
INGREDIENTS
- 400 g de botifarra de pagès
- 200 g de bolets de primavera
- 150 g de fideus xinesos d'ou
- 1 ceba
- 1 tomàquet
- sal
- pebre
- llorer
- herbes de muntanya
- brou de carn
- all
- julivert
- fruita seca
PREPARACIÓ
Per fer el sofregit, poseu oli, ceba picada i sal en una paella.
Quan la ceba estigui rossa, afegiu-hi el tomàquet triturat sense llavors i deixeu-ho coure uns 5 minuts. Poseu el sofregit en un cassó, afegiu-hi oli i fideus, i remeneu-ho. Quan els fideus estiguin rossos, afegiu-hi una mica de brou. Quan arrenqui el bull, espereu 4 minuts i retireu-ho del foc. Per fer la picada, poseu les ametlles, els alls, el julivert i una mica de brou en un pot i tritureu-ho. A continuació, talleu la botifarra en rodanxes i salteu-la amb oli i sal en una paella calenta. Quan es comenci a daurar, afegiu-hi els bolets tallats i les herbes de muntanya. I ja per acabar, utilitzeu un motlle cilíndric. Poseu-hi els fideus colats, la botifarra i els bolets, una mica del sofregit dels fideus i la picada. Finalment, desemmotlleu-ho.
Quan la ceba estigui rossa, afegiu-hi el tomàquet triturat sense llavors i deixeu-ho coure uns 5 minuts. Poseu el sofregit en un cassó, afegiu-hi oli i fideus, i remeneu-ho. Quan els fideus estiguin rossos, afegiu-hi una mica de brou. Quan arrenqui el bull, espereu 4 minuts i retireu-ho del foc. Per fer la picada, poseu les ametlles, els alls, el julivert i una mica de brou en un pot i tritureu-ho. A continuació, talleu la botifarra en rodanxes i salteu-la amb oli i sal en una paella calenta. Quan es comenci a daurar, afegiu-hi els bolets tallats i les herbes de muntanya. I ja per acabar, utilitzeu un motlle cilíndric. Poseu-hi els fideus colats, la botifarra i els bolets, una mica del sofregit dels fideus i la picada. Finalment, desemmotlleu-ho.