Salsa tàrtara amb alga dulse.Amanida d'enciam de mar.Orada al vapor amb kombu.
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Salsa tàrtara amb alga dulse
- (per a 1 persona)
- 1 cullerada de tahina
- 1 culleradeta de suc de llimona
- 1/2 gra d'all
- 1/2 iogurt natural
- 2 cullerades d'algues dulse rehidratades
- Amanida d'enciam de mar
- (per a 1 persona)
- enciam de mar
- 2 patates
- 1 ceba tendra
- grans de mostassa
- 1 tomàquet d'amanir
- maduixes
- Orada al vapor amb kombu
- (per a 1 persona)
- 1 orada d'uns 300 g
- peu de porc
- 1 planta de mostassa
- 1 culleradeta de mostassa antiga
- 1 fulla llarga d'alga kombu
PREPARACIÓ
Salsa tàrtara
1. Comencem la salsa tàrtara tallant l'all i posant-lo al morter amb una mica de sal. Hi afegim una mica de tahina i unes gotetes de suc de llimona.
2. Separem en un colador el sèrum del iogurt, i posem tot el iogurt dins el morter. Ho barregem fins que tingui una textura densa. Tallem les algues ben petites i les posem a dins.
Amanida
1. Per fer l'amanida, tallem la patata a làmines. Després, el tomàquet. Ho posem en un bol amb una espurna de pebre.
2. Hi afegim també maduixes tallades a làmines. Ho barregem. Posem l'alga enciam de mar al plat. I afegim els grans de mostassa a la fruita.
Orada al vapor
1. Per fer l'orada tallem l'alga més estreta, trinxem a daus el peu de porc, tallem una fulla i una mica de l'arrel de la mostassa.
2. Daurem en una paella el peu de porc i hi afegim una mica més d'oli. Després hi afegim les verdures i una punta de mostassa antiga.
3. Al foc, hi tenim una cassola de vapor on fem bullir l'alga.
4. Posem un dels lloms de la orada damunt de l'alga, i per sobre, el farciment que hem acabat de preparar.
5. A sobre, l'altre llom, i ho anem embolicant tot amb l'alga, com si fos un caneló. I, per acabar, ho coem al vapor durant 3 o 4 minuts.
1. Comencem la salsa tàrtara tallant l'all i posant-lo al morter amb una mica de sal. Hi afegim una mica de tahina i unes gotetes de suc de llimona.
2. Separem en un colador el sèrum del iogurt, i posem tot el iogurt dins el morter. Ho barregem fins que tingui una textura densa. Tallem les algues ben petites i les posem a dins.
Amanida
1. Per fer l'amanida, tallem la patata a làmines. Després, el tomàquet. Ho posem en un bol amb una espurna de pebre.
2. Hi afegim també maduixes tallades a làmines. Ho barregem. Posem l'alga enciam de mar al plat. I afegim els grans de mostassa a la fruita.
Orada al vapor
1. Per fer l'orada tallem l'alga més estreta, trinxem a daus el peu de porc, tallem una fulla i una mica de l'arrel de la mostassa.
2. Daurem en una paella el peu de porc i hi afegim una mica més d'oli. Després hi afegim les verdures i una punta de mostassa antiga.
3. Al foc, hi tenim una cassola de vapor on fem bullir l'alga.
4. Posem un dels lloms de la orada damunt de l'alga, i per sobre, el farciment que hem acabat de preparar.
5. A sobre, l'altre llom, i ho anem embolicant tot amb l'alga, com si fos un caneló. I, per acabar, ho coem al vapor durant 3 o 4 minuts.