Rogers amb salsa de vinagre balsàmic

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Francesc López
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Casino Lloret (Dafne), Lloret de Mar

INGREDIENTS

  • 10 rogers de 100 g
  • 2 dl de vinagre balsàmic
  • 3 dl de suc de carn
  • 50 g de mantega
  • 500 g de puré de patates
  • 8 rodanxes de patata
  • 10 espàrrecs verds
  • sal
  • pebre
  • oli

PREPARACIÓ

Per començar, salpebreu els filets de roger i feu-los en una paella amb oli per la banda de la pell primer.
Quan estiguin ben cuits, retireu-los de la paella. A la mateixa paella, feu la reducció de vinagre balsàmic. Quan el vinagre estigui mig reduït, incorporeu-hi el suc de carn i deixeu-ho bullir uns minuts. Per fer la galeta de patata, col·loqueu les rodanxes de patata en una paella, de manera que totes les rodanxes es toquin formant una flor. Fregiu-les amb oli. Mentrestant, coleu la salsa de vinagre i suc de carn, afegiu-hi una mica de mantega i barregeu-ho tot fora del foc. I ja per acabar, emplateu una mica de puré i col·loqueu-hi la galeta de patata a sobre. Disposeu els rogers al voltant i acompanyeu el plat amb uns espàrrecs cuits. Salsegeu-ho.
Anar al contingut