Rogers amb salsa de vinagre balsàmic
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Francesc López
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casino Lloret (Dafne), Lloret de Mar
INGREDIENTS
- 10 rogers de 100 g
- 2 dl de vinagre balsàmic
- 3 dl de suc de carn
- 50 g de mantega
- 500 g de puré de patates
- 8 rodanxes de patata
- 10 espàrrecs verds
- sal
- pebre
- oli
PREPARACIÓ
Per començar, salpebreu els filets de roger i feu-los en una paella amb oli per la banda de la pell primer.
Quan estiguin ben cuits, retireu-los de la paella. A la mateixa paella, feu la reducció de vinagre balsàmic. Quan el vinagre estigui mig reduït, incorporeu-hi el suc de carn i deixeu-ho bullir uns minuts. Per fer la galeta de patata, col·loqueu les rodanxes de patata en una paella, de manera que totes les rodanxes es toquin formant una flor. Fregiu-les amb oli. Mentrestant, coleu la salsa de vinagre i suc de carn, afegiu-hi una mica de mantega i barregeu-ho tot fora del foc. I ja per acabar, emplateu una mica de puré i col·loqueu-hi la galeta de patata a sobre. Disposeu els rogers al voltant i acompanyeu el plat amb uns espàrrecs cuits. Salsegeu-ho.
Quan estiguin ben cuits, retireu-los de la paella. A la mateixa paella, feu la reducció de vinagre balsàmic. Quan el vinagre estigui mig reduït, incorporeu-hi el suc de carn i deixeu-ho bullir uns minuts. Per fer la galeta de patata, col·loqueu les rodanxes de patata en una paella, de manera que totes les rodanxes es toquin formant una flor. Fregiu-les amb oli. Mentrestant, coleu la salsa de vinagre i suc de carn, afegiu-hi una mica de mantega i barregeu-ho tot fora del foc. I ja per acabar, emplateu una mica de puré i col·loqueu-hi la galeta de patata a sobre. Disposeu els rogers al voltant i acompanyeu el plat amb uns espàrrecs cuits. Salsegeu-ho.