Raviolis amb iogurt amb vinagre de cava, sopa de poma i cítrics

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Sergi Torres
  • Dificultat: Alta
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La cava d'en Sergi, Sant Sadurní d'Anoia
  • Informació nutricional
    -Obre

    El iogurt és un làctic que, pel seu contingut en bactèries beneficioses, milloren la nostra flora intestinal, primera defensa de l'organisme.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a l'emulsió de iogurt:
  • 82,5 g de iogurt
  • 75 g de nata
  • 22,5 g de sucre
  • Per a la gelatina que recobreix el ravioli:
  • 25 ml de vinagre de cava
  • 225 ml d'almívar (500 aigua x 100 sucre)
  • 10 g gelatina vegetal
  • Per a la sopa de poma:
  • 150 ml d'aigua
  • 50 g de sucre
  • 200 g de poma verda
  • Pell de taronja i de llimona confitada
  • 4 fulles de menta
  • 1 poma Granny Smith

PREPARACIÓ

Per fer la sopa de poma, poseu en un bol la poma tallada a dauets sense pelar, l'aigua i el sucre i tritureu-la amb el túrmix.
Seguidament, coleu-la i reserveu-la a la nevera.Per fer la gelatina, poseu en un cassó l'almívar, el vinagre de cava i la gelatina, i remeneu-ho amb el batedor. Quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc, tritureu-ho amb el túrmix i reserveu-ho.Per fer l'emulsió, poseu en un bol la nata, el iogurt i el sucre i remeneu-ho amb el batedor fins que quedi com una nata semimuntada. A continuació, poseu l'emulsió en uns motlles petits i poseu-los al congelador. Quan estiguin ben congelats, desemmotlleu els raviolis, suqueu-los amb la gelatina i deixeu-los descongelar.I ja per acabar, ompliu una copa fins a la meitat amb la sopa de poma, poseu-hi 3 raviolis a sobre i guraniu la copa amb una mica de pell de llimona i de taronja confitada, poma tallada a la juliana i una fulla de menta.
Anar al contingut