Raviolis amb iogurt amb vinagre de cava, sopa de poma i cítrics

- Programa: Cuines - programa
- Cuiner: Sergi Torres
- Dificultat: Alta
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La cava d'en Sergi, Sant Sadurní d'Anoia
-
Informació nutricional +Obre
El iogurt és un làctic que, pel seu contingut en bactèries beneficioses, milloren la nostra flora intestinal, primera defensa de l'organisme.
INGREDIENTS
- Per a l'emulsió de iogurt:
- 82,5 g de iogurt
- 75 g de nata
- 22,5 g de sucre
- Per a la gelatina que recobreix el ravioli:
- 25 ml de vinagre de cava
- 225 ml d'almívar (500 aigua x 100 sucre)
- 10 g gelatina vegetal
- Per a la sopa de poma:
- 150 ml d'aigua
- 50 g de sucre
- 200 g de poma verda
- Pell de taronja i de llimona confitada
- 4 fulles de menta
- 1 poma Granny Smith
PREPARACIÓ
Seguidament, coleu-la i reserveu-la a la nevera.Per fer la gelatina, poseu en un cassó l'almívar, el vinagre de cava i la gelatina, i remeneu-ho amb el batedor. Quan arrenqui el bull, retireu-ho del foc, tritureu-ho amb el túrmix i reserveu-ho.Per fer l'emulsió, poseu en un bol la nata, el iogurt i el sucre i remeneu-ho amb el batedor fins que quedi com una nata semimuntada. A continuació, poseu l'emulsió en uns motlles petits i poseu-los al congelador. Quan estiguin ben congelats, desemmotlleu els raviolis, suqueu-los amb la gelatina i deixeu-los descongelar.I ja per acabar, ompliu una copa fins a la meitat amb la sopa de poma, poseu-hi 3 raviolis a sobre i guraniu la copa amb una mica de pell de llimona i de taronja confitada, poma tallada a la juliana i una fulla de menta.