Ravioli de verdures d'hivern
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Gaig, Barcelona
INGREDIENTS
- 12 fulles de bledes
- 2 carxofes
- 250 g de faves
- 4 alls tendres
- 2 pastanagues tendres
- 4 espàrrecs verds
- 100 g de pèsols
- 100 g de mongeta tendra
- 1 ceba tendra
- 4 patates del bufet
- oli d'oliva verge i sal
PREPARACIÓ
Per començar, poseu les patates a bullir amb aigua i sal. Mentrestant, escaldeu les bledes en un cassó durant 1 minut i reserveu-les.
Quan les patates estiguin cuites, poseu-les en un recipient amb una mica d'oli i aigua de la cocció i passeu-ho per la batedora. D'altra banda, estofeu les verdures en una cassola: les faves, els alls tendres picats, els espàrrecs verds, els pèsols, la mongeta tendra i la ceba picada. Tireu-hi una mica de sal. Per muntar el ravioli, feu farcellets amb la bleda farcida amb les verdures. Quan els tingueu tots a punt, tapeu-los amb paper d'alumini i poseu-ho al forn durant 5 minuts a 120º. Munteu el plat amb una base de la crema de patata i els farcellets de bleda. Amaniu-ho amb una mica d'oli verge.
Quan les patates estiguin cuites, poseu-les en un recipient amb una mica d'oli i aigua de la cocció i passeu-ho per la batedora. D'altra banda, estofeu les verdures en una cassola: les faves, els alls tendres picats, els espàrrecs verds, els pèsols, la mongeta tendra i la ceba picada. Tireu-hi una mica de sal. Per muntar el ravioli, feu farcellets amb la bleda farcida amb les verdures. Quan els tingueu tots a punt, tapeu-los amb paper d'alumini i poseu-ho al forn durant 5 minuts a 120º. Munteu el plat amb una base de la crema de patata i els farcellets de bleda. Amaniu-ho amb una mica d'oli verge.