Pizza d'alfàbrega, tomàquet i formatge de cabra

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Fran Baixas (Estudiant de disseny)
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Informació nutricional
    -Obre

    El formatge de cabra és ric en proteïnes, minerals com el fòsfor i el calci, i vitamines A, D i del grup B.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 300 g de massa de pa (crua)
  • 8 o 10 tomàquets vermells
  • 200 g de formatge de cabra
  • oli d'oliva
  • Per al pesto:
  • 120 g d'alfàbrega
  • 2 grans d'all
  • 50 g de pinyons
  • 50 g de formatge parmesà
  • 1/2 l d'oli d'oliva
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Per fer el pesto, poseu en un bol l'alfàbrega, l'oli i els alls i tritureu-ho bé amb el túrmix.

Després, afegiu-hi el parmesà ratllat, els pinyons i una mica de sal i pebre i torneu-ho a triturar una mica amb el túrmix.

A continuació, escaldeu els tomàquets, refredeu-los en un bol amb aigua i gel, peleu-los, talleu-los a quarts i traieu-ne les llavors.

Tot seguit, unteu la massa de pa amb una mica d'oli, estireu-la amb un corró i doneu-li forma rodona.

Després, escampeu-hi el pesto per sobre, poseu-hi els quarts de tomàquet repartits per tota la massa i deixeu-ho coure al forn, ja escalfat, durant 15 minuts a 250 graus fins que estigui torradeta.

I ja per acabar, poseu-hi el formatge esmicolat per sobre i un raig d'oli i ja la podeu servir.
Anar al contingut