Pizza d'alfàbrega, tomàquet i formatge de cabra
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Fran Baixas (Estudiant de disseny)
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cuines de casa
- Informació nutricional -Obre
El formatge de cabra és ric en proteïnes, minerals com el fòsfor i el calci, i vitamines A, D i del grup B.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 300 g de massa de pa (crua)
- 8 o 10 tomàquets vermells
- 200 g de formatge de cabra
- oli d'oliva
- Per al pesto:
- 120 g d'alfàbrega
- 2 grans d'all
- 50 g de pinyons
- 50 g de formatge parmesà
- 1/2 l d'oli d'oliva
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Per fer el pesto, poseu en un bol l'alfàbrega, l'oli i els alls i tritureu-ho bé amb el túrmix.
Després, afegiu-hi el parmesà ratllat, els pinyons i una mica de sal i pebre i torneu-ho a triturar una mica amb el túrmix.
A continuació, escaldeu els tomàquets, refredeu-los en un bol amb aigua i gel, peleu-los, talleu-los a quarts i traieu-ne les llavors.
Tot seguit, unteu la massa de pa amb una mica d'oli, estireu-la amb un corró i doneu-li forma rodona.
Després, escampeu-hi el pesto per sobre, poseu-hi els quarts de tomàquet repartits per tota la massa i deixeu-ho coure al forn, ja escalfat, durant 15 minuts a 250 graus fins que estigui torradeta.
I ja per acabar, poseu-hi el formatge esmicolat per sobre i un raig d'oli i ja la podeu servir.
Després, afegiu-hi el parmesà ratllat, els pinyons i una mica de sal i pebre i torneu-ho a triturar una mica amb el túrmix.
A continuació, escaldeu els tomàquets, refredeu-los en un bol amb aigua i gel, peleu-los, talleu-los a quarts i traieu-ne les llavors.
Tot seguit, unteu la massa de pa amb una mica d'oli, estireu-la amb un corró i doneu-li forma rodona.
Després, escampeu-hi el pesto per sobre, poseu-hi els quarts de tomàquet repartits per tota la massa i deixeu-ho coure al forn, ja escalfat, durant 15 minuts a 250 graus fins que estigui torradeta.
I ja per acabar, poseu-hi el formatge esmicolat per sobre i un raig d'oli i ja la podeu servir.