Peus de porc a la parisenca

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Lluís Piera
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Lluís de les Moles, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 peus de porc
  • 2 pastanagues
  • 1 porro
  • 1 ceba
  • 1 tija d'api
  • 10 g de clau d'olor
  • 10 g de pebre negre en gra
  • 10 g de sal
  • 1 fulla de llorer
  • 100 g de pa ratllat
  • oli d'oliva
  • escarola
  • 1 ou
  • farina Per a la vinagreta:
  • 50 g de mostassa
  • 5 g de vinagre de Xerès
  • 100 g d'oli d'oliva
  • 5 g de sal
  • 5 g de pebre

PREPARACIÓ

Per començar, emboliqueu els peus de porc desossats, que prèviament haureu bullit amb les verdures, en un paper film i deixeu-ho reposar a la nevera.
Per fer la vinagreta, poseu en un bol la mostassa, el vinagre de xerès, la sal i l'oli, i remeneu-ho. Tot seguit, traieu els peus de porc de la nevera, desemboliqueu-los i passeu-los per farina, ou i pa ratllat. Després, fregiu-ho en una paella amb oli ben calent. I per acabar, emplateu l'amanida, poseu-hi sal i la vinagreta. Al cantó, col·loqueu-hi els peus de porc i decoreu-ho amb api i cebollí picat.
Anar al contingut