Perdiu amb farcellets de col
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Quo Vadis
INGREDIENTS
- 2 perdius
- 2 tomàquets
- 1 ceba
- 2 pastanagues
- 1 cabeça d'alls
- 1 got de vi ranci
- 2 cols petites
- oli
- sal
- pebre
- brou
- farina
- 2 ous
- 1 manat d'herbes (llorer, api, farigola, canyella i julivert)
PREPARACIÓ
Salpebreu la perdiu i daureu-la en una cassola amb una mica d'oli, durant uns 5 minuts.
Quan ja estigui daurada, afegiu-hi la bresa; la pastanaga tallada a rodanxes, la ceba filetejada, els alls sencers i sense pelar, i el manat d'herbes aromàtiques. Quan la bresa estigui cuita, poseu-hi el tomàquet tallat i un raig de vi ranci. Deixeu-ho coure durant 1 hora. A part, i en una olla amb aigua bullent i sal, poseu-hi la col. Quan estigui mig bullida, traieu-la de l'olla i escorreu-la. Per fer els farcellets, feu com una mena de croquetes amb les fulles de col. Enfarineu-los, passeu-los per ou batut, i fregiu-los. Afegiu una mica de farina i de brou de carn a la bresa, i passeu-la pel colador xinès. A continuació, poseu la perdiu tallada a trossos i els farcellets dins de la bresa colada, i deixeu-ho coure durant mitja hora a foc lent. Serviu la perdiu acompanyada amb els farcellets i coberta amb una mica de salsa.
Quan ja estigui daurada, afegiu-hi la bresa; la pastanaga tallada a rodanxes, la ceba filetejada, els alls sencers i sense pelar, i el manat d'herbes aromàtiques. Quan la bresa estigui cuita, poseu-hi el tomàquet tallat i un raig de vi ranci. Deixeu-ho coure durant 1 hora. A part, i en una olla amb aigua bullent i sal, poseu-hi la col. Quan estigui mig bullida, traieu-la de l'olla i escorreu-la. Per fer els farcellets, feu com una mena de croquetes amb les fulles de col. Enfarineu-los, passeu-los per ou batut, i fregiu-los. Afegiu una mica de farina i de brou de carn a la bresa, i passeu-la pel colador xinès. A continuació, poseu la perdiu tallada a trossos i els farcellets dins de la bresa colada, i deixeu-ho coure durant mitja hora a foc lent. Serviu la perdiu acompanyada amb els farcellets i coberta amb una mica de salsa.