Pa amb tomàquet, sardines i raïm
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per persona:
- - 1 coca d'oli o similar
- - 4 sardines (o arengades o de la costa)
- - 16 grans de raïm blanc
- - 1 tomàquet de penjar
- - oli d'oliva verge extra de baixa acidesa
PREPARACIÓ
1. Tallem la coca o la xapata com si fos per fer un entrepà.
2. Si hem comprat sardines fresques les haurem demanat escatades i netes de cap i ventre. Si són de la costa les podem netejar nosaltres.
3. Escaldarem el raïm i el tomàquet 4 segons en aigua bullint i els passarem immediatament a un bol amb aigua i gel. Pelats i nets de llavors.
4. Marcarem (Courem) les sardines a la planxa. Els traurem l'espina. Si les sardines són de la costa, com que són salades, no cal coure-les.
5. Farem un bon pa amb tomàquet de la següent manera: primer, els trossos de tomàquet i els grans de raïm i damunt les sardines. Els més atrevits podeu fer una picada d'all, julivert i xocolata negra i salsar la coca amb aquesta picada.
2. Si hem comprat sardines fresques les haurem demanat escatades i netes de cap i ventre. Si són de la costa les podem netejar nosaltres.
3. Escaldarem el raïm i el tomàquet 4 segons en aigua bullint i els passarem immediatament a un bol amb aigua i gel. Pelats i nets de llavors.
4. Marcarem (Courem) les sardines a la planxa. Els traurem l'espina. Si les sardines són de la costa, com que són salades, no cal coure-les.
5. Farem un bon pa amb tomàquet de la següent manera: primer, els trossos de tomàquet i els grans de raïm i damunt les sardines. Els més atrevits podeu fer una picada d'all, julivert i xocolata negra i salsar la coca amb aquesta picada.