Ous ferrats amb puré de patates i sobrassada

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Jordi Vilà
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Alkimia, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 ous d'ànec
  • oli d'oliva
  • sal Maldon
  • 4 talls de sobrassada
  • 12 daus de codony
  • Per al puré de patates:
  • 400 g de patates
  • 100 g de mantega
  • 60 g de nata
  • sal

PREPARACIÓ

  1. Bulliu les patates pelades i tallades a trossos en un cassó amb aigua.
  2. Quan estiguin cuites, escorreu-les i afegiu-hi la mantega fosa, la nata i la sal. Aixafeu-ho tot amb una forquilla.
  3. A continuació, fregiu l'ou d'ànec en un cassó amb molt oli calent.
  4. Mentrestant, torreu la sobrassada en una paella sense oli.
  5. I ja per acabar, emplateu el puré i poseu-hi a sobre l'ou, la sobrassada i uns daus de codony. Podeu guarnir el plat amb sal Maldon i un raig d'oli d'oliva.
Anar al contingut