Orada amb carxofes i llimona

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Xavi Ferraté
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • RECEPTA PER A 4 PERSONES

    4 filets d'orada sense espines (150x4, 600 g)

  • 4 unitats de carxofes netes i tallades a octaus
  • 2 u d'alls tendres tallats a rodelles
  • 60 g de panses
  • 1 dl de Vimblanc Sol i Serena (vi de panses)
  • 2 dl de fumet de l'orada
  • 1 u de llimona adobada amb sal
  • 30 g d'ametlla laminada torrada

PREPARACIÓ

  1. Escatem, netegem i filetegem l'orada.
  2. La marquem a la paella pel costat de la pell.
  3. En una cassola, posem els alls tendres tallats, les panses i el vimblanc, i deixem que es redueixi.
  4. Hi afegim el fumet.
  5. En una paella fregim les carxofes i les afegim a la cassola.
  6. Hi afegim la llimona i ho emplatem.
Anar al contingut