Nyoquis de patata acabats al wok
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Nyoquis de patata acabats al wok
- (per a 2 persones)
- 300 g de nyoquis de patata frescos
- 1/2 pebrot vermell
- 80 g de brots de soja frescos
- 1 llauna de blat de moro dolç
- 25 g de llavors de sèsam torrades
- 100 ml de llet de coco envasada
- 1 carbassó mitjà
- salsa de soja
PREPARACIÓ
1. Comencem bullint els nyoquis, tallem en juliana el pebrot vermell i també el carbassó. I quan la pasta hagi pujat, la colem.
2. Posarem al wok ben calent una mica de sèsam, barrejat amb el pebrot i un polsim de sal.
3. Hi afegim el carbassó i ho remenem tot. Després, hi saltem els brots de soja.
4. Hi tirem el blat de moro i un rajolinet de salsa de soja, i, abans que es redueixi, hi aboquem la llet de coco. Ja només hi falten els nyoquis, al wok
2. Posarem al wok ben calent una mica de sèsam, barrejat amb el pebrot i un polsim de sal.
3. Hi afegim el carbassó i ho remenem tot. Després, hi saltem els brots de soja.
4. Hi tirem el blat de moro i un rajolinet de salsa de soja, i, abans que es redueixi, hi aboquem la llet de coco. Ja només hi falten els nyoquis, al wok