Milfulls de patata, botifarra i pebrots amb formatge

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Valentí Bertran
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Masia d'en Valentí, Anserall

INGREDIENTS

  • 4 patates del bufet
  • 100 g de botifarra negra
  • 1 pebrot verd
  • 100 g de bolets
  • 2 nous de mantega
  • 50 g de farina
  • 150 g de formatge Ermesenda del Mas d'Eroles
  • 1/2 l de llet
  • oli d'oliva
  • sal
  • nou moscada

PREPARACIÓ

Per començar, talleu la patata a làmines molt primes i coeu-la en una paella amb oli abundant i no gaire calent, durant 5 minuts.
Mentrestant, en un plat, esmicoleu la botifarra.

A continuació, en una altra paella amb oli, salteu el pebrot verd tallat a daus. Quan comenci a estar daurat, afegiu-hi els bolets i la botifarra.

Per fer la beixamel, poseu en un cassó la llet, la mantega, la farina, la nou moscada, la sal i el formatge i deixeu que arrenqui el bull. A continuació tritureu-la amb el túrmix i reserveu-la.

Per fer el milfulls, en un motllo untat amb mantega, poseu-hi una capa de beixamel, una de botifarra, bolets i pebrot i a sobre una de patata. Seguidament poseu-ho al forn durant 10 minuts a 180 graus.

I ja per acabar, desemmotlleu el milfulls al centre del plat i salseu-lo amb la beixamel. Podeu guarnir el plat amb uns talls de botifarra i uns quants bolets.
Anar al contingut