Milfulls de formatge, codonyat i "sablée"
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Rosa M. Molina
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Racó d'en Canela, Piera
INGREDIENTS
- 400 g de pasta 'sablée'
- 150 g de formatge de Burgos
- 150 g de codonyat
- 1 full de gelatina
- 30 g de crema de llet
PREPARACIÓ
Per començar, escalfeu la crema de llet, incorporeu-hi la gelatina i afegiu aquesta barreja al formatge fresc triturat.
Continueu triturant aquesta mescla amb una forquilla fins que quedi ben quallada. A continuació, poseu-ho tot a sobre d'un paper film, tapeu-ho amb una altra capa de paper film i aixafeu-ho amb un corró. Tot seguit, poseu-ho a refredar a la nevera. Seguidament, agafeu la pasta 'sablée', talleu-ne una porció i estireu-la amb el corró. A continuació, poseu el codonyat entre dos trossos de paper film i procediu, amb el corró, de la mateixa manera que heu fet anteriorment. Tot seguit, amb un motllo, talleu un tros de pasta 'sablée' i poseu-la al forn durant 15 minuts a 170 graus. Amb el mateix motllo, talleu un tros de codonyat i un tros de formatge blanc, i poseu-los al damunt de la pasta 'sablée'. I ja, per acabar, decoreu el plat amb fruites vermelles i un rajolí de mel.
Continueu triturant aquesta mescla amb una forquilla fins que quedi ben quallada. A continuació, poseu-ho tot a sobre d'un paper film, tapeu-ho amb una altra capa de paper film i aixafeu-ho amb un corró. Tot seguit, poseu-ho a refredar a la nevera. Seguidament, agafeu la pasta 'sablée', talleu-ne una porció i estireu-la amb el corró. A continuació, poseu el codonyat entre dos trossos de paper film i procediu, amb el corró, de la mateixa manera que heu fet anteriorment. Tot seguit, amb un motllo, talleu un tros de pasta 'sablée' i poseu-la al forn durant 15 minuts a 170 graus. Amb el mateix motllo, talleu un tros de codonyat i un tros de formatge blanc, i poseu-los al damunt de la pasta 'sablée'. I ja, per acabar, decoreu el plat amb fruites vermelles i un rajolí de mel.