Maduixes amb tonyina i julivert
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 2 persones:
- 1 tall de ventresca de tonyina
- Maduixots dolços
- 2 cullerades de vinagre de maduixes
- Julivert picat
- Oli d'oliva
PREPARACIÓ
1. Tallem les maduixes per la meitat i la tonyina a daus.
2. Posem els daus de tonyina dins d'un bol de vidre i els amanim amb el vinagre de maduixes.
3. Afegim les maduixes al bol amb un raig d'oli i un polsim de sal.
4. Donem el punt final a l'amanida amb el julivert picat.
2. Posem els daus de tonyina dins d'un bol de vidre i els amanim amb el vinagre de maduixes.
3. Afegim les maduixes al bol amb un raig d'oli i un polsim de sal.
4. Donem el punt final a l'amanida amb el julivert picat.