Les 3 botifarres de diferent cocció amb bròquil i mongetes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Manuel Martí
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Col·legi d'Arquitectes de Barcelona, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 kg de bròquil
- 400 g de mongetes
- 1 botifarra crua o llonganissa
- 1 botifarra negra doble
- 1 botifarra de perol
- oli
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Per començar, escalfeu la botifarra de perol en una paella.
Mentrestant, poseu la botifarra negra tallada en rodanxes en una paella amb oli i deixeu-la coure uns segons només per evitar que es desfaci. Tot seguit, daureu la botifarra crua en una paella amb oli. I ja per acabar, emplateu el bròquil, que prèviament haureu bullit, les mongetes bullides i disposeu les botifarres al voltant. Podeu decorar el plat amb una mica de pebrot confitat amb vinagre.
Mentrestant, poseu la botifarra negra tallada en rodanxes en una paella amb oli i deixeu-la coure uns segons només per evitar que es desfaci. Tot seguit, daureu la botifarra crua en una paella amb oli. I ja per acabar, emplateu el bròquil, que prèviament haureu bullit, les mongetes bullides i disposeu les botifarres al voltant. Podeu decorar el plat amb una mica de pebrot confitat amb vinagre.