Irish coffee (Cafè irlandès) - Irlanda
- Programa: Karakia
- Cuina: Ella King, Barcelona
INGREDIENTS
- cafè
- crema de llet al 30%
- whisky
- sucre
- xocolata en pols (opcional)
PREPARACIÓ
Prepareu un cafè, carregat al vostre gust.
Munteu la crema de llet; heu de procurar que sigui del 30% de matèria grassa perquè si no no se us muntarà.
Poseu un parell de culleradetes de sucre en un got llarg. Afegiu-hi un bon raig de whisky i després, el cafè. Remeneu-ho i, finalment, acabeu d'omplir el got amb una cullerada de nata muntada. Si voleu que la nata es desprengui amb facilitat de la cullera, mulleu-la amb una mica d'aigua calenta abans d'agafar la nata.
Si us hi agrada, hi podeu espolsar una mica de xocolata en pols per sobre.
Munteu la crema de llet; heu de procurar que sigui del 30% de matèria grassa perquè si no no se us muntarà.
Poseu un parell de culleradetes de sucre en un got llarg. Afegiu-hi un bon raig de whisky i després, el cafè. Remeneu-ho i, finalment, acabeu d'omplir el got amb una cullerada de nata muntada. Si voleu que la nata es desprengui amb facilitat de la cullera, mulleu-la amb una mica d'aigua calenta abans d'agafar la nata.
Si us hi agrada, hi podeu espolsar una mica de xocolata en pols per sobre.