Galtes de porc ibèric amb espàrrecs bladers

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Lola Salvador
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Sucursal, València

INGREDIENTS

  • 4 galtes de porc ibèric
  • 1 l de vi
  • espàrrecs bladers
  • sal
  • pebre
  • Per a la salsa:
  • 1/2 l de vi negre
  • brou de carn
  • 2 cullerades de sucre morè

PREPARACIÓ

Per començar, escalfeu una mica d'oli en una paella. Quan l'oli estigui ben calent, afegiu-hi les galtes i daureu-les a foc fort.
Quan les galtes estiguin ben daurades, poseu-les en una cassola i cobriu-les amb aigua. Deixeu-ho coure al forn a 120 graus durant dues hores.
Per fer la salsa, poseu en un cassó el brou de carn, el vi negre i el sucre morè i deixeu-ho reduir durant 30 minuts.

A continuació, incorporeu les galtes al cassó on heu fet la salsa i deixeu-les caramel·litzar.

Mentrestant, salteu els espàrrecs tallats a la mateixa paella on heu daurat les galtes i afegiu-hi una mica de sal

I ja per acabar, emplateu els espàrrecs i disposeu les galtes a sobre. Podeu decorar el plat amb la salsa de vi negre.

Anar al contingut