Galtes de porc ibèric amb espàrrecs bladers
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Lola Salvador
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Sucursal, València
INGREDIENTS
- 4 galtes de porc ibèric
- 1 l de vi
- espàrrecs bladers
- sal
- pebre
- Per a la salsa:
- 1/2 l de vi negre
- brou de carn
- 2 cullerades de sucre morè
PREPARACIÓ
Per començar, escalfeu una mica d'oli en una paella. Quan l'oli estigui ben calent, afegiu-hi les galtes i daureu-les a foc fort.
Quan les galtes estiguin ben daurades, poseu-les en una cassola i cobriu-les amb aigua. Deixeu-ho coure al forn a 120 graus durant dues hores.
Per fer la salsa, poseu en un cassó el brou de carn, el vi negre i el sucre morè i deixeu-ho reduir durant 30 minuts.
A continuació, incorporeu les galtes al cassó on heu fet la salsa i deixeu-les caramel·litzar.
Mentrestant, salteu els espàrrecs tallats a la mateixa paella on heu daurat les galtes i afegiu-hi una mica de sal
I ja per acabar, emplateu els espàrrecs i disposeu les galtes a sobre. Podeu decorar el plat amb la salsa de vi negre.
Quan les galtes estiguin ben daurades, poseu-les en una cassola i cobriu-les amb aigua. Deixeu-ho coure al forn a 120 graus durant dues hores.
Per fer la salsa, poseu en un cassó el brou de carn, el vi negre i el sucre morè i deixeu-ho reduir durant 30 minuts.
A continuació, incorporeu les galtes al cassó on heu fet la salsa i deixeu-les caramel·litzar.
Mentrestant, salteu els espàrrecs tallats a la mateixa paella on heu daurat les galtes i afegiu-hi una mica de sal
I ja per acabar, emplateu els espàrrecs i disposeu les galtes a sobre. Podeu decorar el plat amb la salsa de vi negre.