Gall dindi amb espinacs

  • Cuina: Arnau Paris
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn de gall dindi és de les més lleugeres i pobres en greix, amb proteïnes d'alt valor nutricional. Pot ser una carn de les de consum habitual.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 pits de gall dindi

    8 orellanes  

    300 g espinacs baby  

    1 gra d'all  

    Oli OVE  

    Sal  

    Pebre

    200 ml crème fraîche  

    200 ml brou de pollastre  

    2 cebes tendres  

    Brandi  

PREPARACIÓ

  1. Posem una paella al foc i hi tirem un raig generós d'oli OVE; un cop calent, hi afegim un 1 gra d'all pelat i laminat. L'enrossim.  
  2. Posem 250 grams d'espinacs baby nets a la paella amb l'all. En guardem unes fulles sense coure per a l'emplatat final. Amb 50 g en tenim prou.  
  3. Ho coem a foc viu dos minuts.  
  4. Mentrestant, tallem en dos, a mode de llibret, 8 orellanes.
  5. Fem talls longitudinals a 4 pits de gall dindi. Farcim un dels talls amb els espinacs cuits i l'altre tall, amb les orellanes.  
  6. Lliguem els pits amb un cordill i els donem forma de tall rodó.  
  7. Salpebrem els pits.  
  8. Encenem el foc i a la paella on hi teníem els espinacs, si cal, hi afegim una mica d'oli OVE i hi marquem els pits farcits.  
  9. En un altre fogó, posem a escalfar 200 ml de brou de pollastre.
  10. Mentrestant, tallem a rodelles de mitja lluna 2 cebes tendres.
  11. Un cop marcats els pits, els traiem de la paella i els reservem. Tirem les cebes a la paella i les sofregim 8 minuts amb el foc mitjà-alt i la paella mig tapada.  
  12. Afegim a la paella 200 ml de crème fraîche, i els 200 ml de brou calent. Hi posem els pits lligats.  
  13. Ho integrem tot. Deixem que cogui 5 minuts a foc baix.
  14. Els servim amb una fulla d'espinac crua.
Anar al contingut