Flors fregides amb passió
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Ramon Freixa
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 300 g de flors variades (pensaments, roses, begònies, nards...)
- 100 g de farina de tempura
- 1 gotet d'aigua
- sal
- Per a la maionesa de fruita de la passió:
- 300 ml de fruita de la passió
- 100 ml d'oli
- emulsionant vegetal en pasta
- xantana
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en un bol l'aigua freda, la sal i la farina de tempura i barregeu-ho bé amb el batedor.
Seguidament, afegiu-hi les flors, remeneu-les bé, retireu-les del bol i fregiu-les en un cassó amb oli abundant i ben calent.
Per fer la maionesa de fruita de la passió, poseu en un bol el suc de fruita de la passió, l'emulsionant i la xantana i tritureu-ho bé amb el túrmix. A continuació, afegiu-hi l'oli a poc a poc i continueu triturant-ho amb el túrmix.
I ja per acabar, emplateu les flors i poseu-hi una mica de maionesa al costat.
Seguidament, afegiu-hi les flors, remeneu-les bé, retireu-les del bol i fregiu-les en un cassó amb oli abundant i ben calent.
Per fer la maionesa de fruita de la passió, poseu en un bol el suc de fruita de la passió, l'emulsionant i la xantana i tritureu-ho bé amb el túrmix. A continuació, afegiu-hi l'oli a poc a poc i continueu triturant-ho amb el túrmix.
I ja per acabar, emplateu les flors i poseu-hi una mica de maionesa al costat.