Fideus a la cassola
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Ingredients per a 2 persones:
- 100 g de cansalada viada
- 250 g de costella de porc
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 1 pebrot vermell
- 2 tomàquets
- 1 grapat de pèsols
- 50 g de camasecs
- 100 g de fideus del 4
PREPARACIÓ
1. Daureu la costella i la cansalada viada en una cassola.
2. Afegiu-hi la ceba tallada i els pebrots verds i vermells
3. Tireu-hi el tomàquet i sofregiu-ho tot junt.
4. Aboqueu-hi els fideus i l'aigua calenta
5. I, per acabar, els pèsols i els camasecs.
Acompanyeu els fideus a la cassola amb una amanida tèbia d'espardenyes amb carxofes.
2. Afegiu-hi la ceba tallada i els pebrots verds i vermells
3. Tireu-hi el tomàquet i sofregiu-ho tot junt.
4. Aboqueu-hi els fideus i l'aigua calenta
5. I, per acabar, els pèsols i els camasecs.
Acompanyeu els fideus a la cassola amb una amanida tèbia d'espardenyes amb carxofes.