Falda de vedella amb peus de porc i bolets
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Palou
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Tívoli tercer mil·lenni, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 falda de vedella
- 2 peus de porc bullits
- 250 g de rossinyols
- 250 g de carreretes
- 250 g de trompetes de la mort
- 1 l de brou de vedella
- oli
- sal
- pebre
PREPARACIÓ
Per fer el farcit, poseu oli en un paella, incorporeu-hi els bolets picats i salteu-los.
Després, piqueu els peus de porc i barregeu-los amb els bolets. A continuació, col·loqueu els bolets i els peus de porc al centre de la falda de vedella i emboliqueu-los. Lligueu-ho tot amb un cordill i salpebreu-ho. Després fregiu-ho una mica i poseu-ho en una safata. Incorporeu-hi una mica de salsa, que prèviament haureu preparat reduint una mica de brou de vedella i vi negre. Deixeu-ho al forn durant 30 minuts a 180 graus. I per acabar, traieu el cordill i talleu la falda de vedella a rodanxes gruixudes. Emplateu-ho i decoreu-ho amb una mica de salsa.
Després, piqueu els peus de porc i barregeu-los amb els bolets. A continuació, col·loqueu els bolets i els peus de porc al centre de la falda de vedella i emboliqueu-los. Lligueu-ho tot amb un cordill i salpebreu-ho. Després fregiu-ho una mica i poseu-ho en una safata. Incorporeu-hi una mica de salsa, que prèviament haureu preparat reduint una mica de brou de vedella i vi negre. Deixeu-ho al forn durant 30 minuts a 180 graus. I per acabar, traieu el cordill i talleu la falda de vedella a rodanxes gruixudes. Emplateu-ho i decoreu-ho amb una mica de salsa.