Escuma de torró amb crocant de neules
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Xavier Mestres
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: L'avi Pau, Cunit
INGREDIENTS
- 250 g de torró de Xixona
- 200 g de nata líquida
- 100 g de neules
- 100 g de sucre
- suc de llimona
- gerds
- menta fresca
PREPARACIÓ
Per fer el crocant, desfeu el sucre en una paella. Quan s'hagi desfet, incorporeu-hi les neules i aneu-les trencant amb l'ajuda d'una espàtula.
Després, deixeu-ho refredar sobre un paper sulfuritzat. Per fer l'escuma de torró, poseu el torró en un bol i aixafeu-lo amb l'ajuda d'una forquilla.
Després, incorporeu-hi el suc de llimona i barregeu-ho. A continuació, emboliqueu el crocant amb el paper sulfuritzat i aixafeu-lo amb l'ajuda d'un objecte contundent.
Tot seguit, munteu la nata i aneu-hi incorporant a poc a poc el torró. Remeneu-ho.
I ja per acabar, ompliu una copa amb l'escuma de torró, una mica de crocant, una mica més d'escuma, crocant i, finalment, una altra capa d'escuma de torró. Decoreu-ho amb els gerds i una mica de menta fresca.
Després, deixeu-ho refredar sobre un paper sulfuritzat. Per fer l'escuma de torró, poseu el torró en un bol i aixafeu-lo amb l'ajuda d'una forquilla.
Després, incorporeu-hi el suc de llimona i barregeu-ho. A continuació, emboliqueu el crocant amb el paper sulfuritzat i aixafeu-lo amb l'ajuda d'un objecte contundent.
Tot seguit, munteu la nata i aneu-hi incorporant a poc a poc el torró. Remeneu-ho.
I ja per acabar, ompliu una copa amb l'escuma de torró, una mica de crocant, una mica més d'escuma, crocant i, finalment, una altra capa d'escuma de torró. Decoreu-ho amb els gerds i una mica de menta fresca.