Crema de carbassa i fetge d'ànec
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Frederic Fernández
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Osmosis, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 carbassa mitjana
- 4 supremes de fetge d'ànec
- 1 l de brou de pollastre
- 1 tasseta de crema de llet
- sucre morè
- sal i pebre
- cibulet
PREPARACIÓ
Per fer la crema de carbassa, peleu la carbassa, talleu-la a trossos, poseu-la sobre d'un paper de plata amb una mica de sucre morè al costat,
emboliqueu-la i escaliveu-la al forn durant una hora i mitja a 180 graus. Seguidament, traieu-la del forn, desemboliqueu-la i tritureu-la a la Thermomix juntament amb el brou, la crema de llet, la sal i el pebre durant 2 minuts a 90 graus.
A continuació, en un paella ben calenta i sense oli salteu els talls de fetge d'ànec, ja salpebrats, fins que quedin ben dauradets. Després, reserveu-los damunt d'un paper absorbent.
I ja per acabar, emplateu la crema de carbassa, poseu-hi el tall de fetge al mig i guarniu el plat amb una mica de cibulet picat.
emboliqueu-la i escaliveu-la al forn durant una hora i mitja a 180 graus. Seguidament, traieu-la del forn, desemboliqueu-la i tritureu-la a la Thermomix juntament amb el brou, la crema de llet, la sal i el pebre durant 2 minuts a 90 graus.
A continuació, en un paella ben calenta i sense oli salteu els talls de fetge d'ànec, ja salpebrats, fins que quedin ben dauradets. Després, reserveu-los damunt d'un paper absorbent.
I ja per acabar, emplateu la crema de carbassa, poseu-hi el tall de fetge al mig i guarniu el plat amb una mica de cibulet picat.